Meer informatie

Equinox is een ontzettend prachtig paard. Zijn naam betekent dit:  tijdstip waarop de zon loodrecht boven de evenaar staat en waarop de dag overal op aarde even lang is als de nacht: 21 maart en 23 september; dag-en-nachtevening. Een aparte naam voor een apart paard. Equinox is werkelijk bloedje mooi met zijn Palomino -goud kleur, waar het door lijkt alsof de zon op zijn vacht schijnt ook al is het somber weer. Met zijn prachtig afstekende witte manen en staart maakt het hem tot een plaatje. Dezen Franse Boy is geboren 5 juni 2014 en is ca 166 cm hoog.  

Hij is totaal vrij van gebreken. In bezit van een zeer recent keuringsrapport incl. bloedafname,  door de meest erkende paardendierenarts , zodat hij meteen bij iedere verzekering kan worden opgenomen omdat hij op alle fronten en de sport is goedgekeurd.. Is pas bij de tandarts geweest, inclusief tandartsrapport. Is correct basis geënt, ontwormd en in bezit van een paspoort met chip.  

Equinox is bij ons ingereden en hij heeft werkelijk nog geen stap verkeerd gezet. Hij is de nuchterheid zelf hier en totaal niet rillerig. Hij is hier goed verkeers,- en trailermak, vrij van stalgebreken en erg sociaal in de groep.  Hij is sierlijk maar heeft toch veel bot en body. Een paard als deze is een zeldzaamheid. Hij is in het echt aansprekender als op de beelden.  

Inruil bespreekbaar
Het reserveren van dit paard is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.