Meer informatie

Te koop uit eigen fokkerij:

Prachtige jaarling merrie v. Jazz x Lancet (Ster/Pref/Prestatie)Nouvella Jazz is gefokt uit onze ster, preferent, prestatie merrie Toscani, die haar predikaten behaalde door prestaties van haar nakomelingen.

Uit Toscani komt het Lichte Tour paard Zolino v. Florencio, de Elite/ Sport merrie Ginger v. Bellisimo M(Z Dressuur), het Lichte Tour paard Dancing Sunlight v. Spielberg. Honey v. Bretton Woods is geveild op Excellent dressage sales als 4 jarige en zo zijn er meerdere nakomelingen zeer succesvol in de sport. De nakomelingen van Toscani zijn allemaal paarden met een zeer bewerkbaar karakter, veel go, nuchter en beschikken over maat en beweging in alledrie de gangen!!

We hebben momenteel meerdere nakomelingen van Toscani die bezichtigd kunnen worden.Nouvella Jazz is een merrie met veel uitstraling en bewegingskwaliteit! Voor wie een toekomstig sportpaard zoekt uit een zeer sterke moederlijn is Nouvella een topper in wording!

Nouvella staat momenteel in de opfok in de wei. Er is geen filmpje aanwezig. Bij serieuze interesse bent u welkom om een kijkje te komen nemen.

Voor informatie kunt u telefonisch contact opnemen met telefoonnummer: 06-53867979

Stamboom

Vader Jazz
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Toscani
Ster/pref/prest
Vader van moeder Lancet
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Lianne
Keur
v.m.m.
m.m.m. Beverly
Ster/pref/prest