Meer informatie

ORIGINEEL GEFOKT GOED BEWEGEND DRESSUURVEULEN UIT DE STAM VAN HENKIE

Wegens aanfok te koop vos, kol, rassigmerrieveulen, geboren 26 april 2019, OLYMPIA-NAMANDA (vader Daily Daimond x ster Ella Namanda van Upperville x ster preferente prestatiemerrie Namanda van Zep x ster pref. prestatie Amanda van Unitas).
Dit goed ontwikkelde correct in elkaar zittende veulen met veel front is aan moederszijde nauwverwant met de goedgekeurde hengst HENKIE (Alexandro P x Beaujamanda van Upperville x Jamanda van Zep x Unitas).

De halfbroer van Daily Daimond is Damon's Dream JHH (Damon Hill), die het Bundeschampionat 2013 won. De moeder van Olympia-Namanda is een volle zuster van het ZZL-dressuurpaard Bon Vivant en halfzuster van Tegro (Negro), die Z2 liep.

Grootmoeder Namanda is ook de grootmoeder van de Z1 dressuur lopende Esprit (Alexandro P), die tevens met Theo Timmermans in Valkenswaard bij de tweespannen kampioen werd. De ZfdP goedgekeurde en Westfaalse hengst Hey Henkie (Hermes x Zamanda van Cabochon x Namanda) is nauwverwant aan Olympia.

Grootmoeder Namanda is een volle zuster van de grootmoeder van de goedgekeurde hengst Henkie (Alexandro P) van Adelinde Cornelissen en de goedgekeurde hengst Jupiler (Charmeur).

De sterk bewegende Olympia lijkt bij uitstek een goed toekomstig dressuurpaard dat koel in de kop is en warm in het werk. Daarnaast is zij voor de fokkerij interessant omdat zij geen Jazz, Ferro, Flemmingh of Gribaldi bloed voert, door out off the box gefokt te zijn. 

Stamboom

Vader Daily Daimond
Vader van vader Daily Deal Westfaler
v.v.v. Daimond Hit van Don Schufro
x Ramino
m.v.v. Lia van Lauries x
x Florestan
Moeder van vader Fairy Tale Hannoveraner
ster
v.m.v. Furst Heinrich van Florestan
x Donnerhall
m.m.v. Weronique van Wolkentanz
x Mister A
Moeder Ella Namanda
ster
Vader van moeder Upperville
v.v.m. keur Cabochon
van Vincent x Commandant
m.v.m. elite pref prestatie Gecari
van Creool x Formateur
Moeder van moeder Namanda
ster preferent prestatie
v.m.m. Zep van Goudsmid
x Nolanda van Magneet x
m.m.m. ster pref prest Amanda van Unitas
x Uklaudia van Marconi

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
CK Geesteren 2019 Dressuurveulens 8