Meer informatie

Here-She-Is : Hier is ze dan, de merrie met de extra uitstraling onder het zadel! De beelden laten helaas nog niet goed zien wat Here She Is uitstraalt: nl extra beweging met wat verheven gangen met veel cadans, ruimte en spectacel. Here- She- Is werd door haar baasje "Diva"genoemd en het is dan ook een echte Diva.  

Ze is ca. 162 cm hoog en 7 jaar oud en geheel vrij van gebreken. In bezit van een recent  uitgebreid keuringsrapport, waarbij ze geheel goedgekeurd is voor de sport.  Ze heeft de B dressuurklasse met goed gevolg afgelegd: 11 winst en altijd een eerste of tweede plaats. Ze is dus L startgerechtigd en kan meer! Volgens kenners geeft ze de ruiter een zeer fijn gevoel onder het zadel en top voor de dressuur, om nog ver te komen.  Ze kan de ruiter wel uittesten, dus enige ervaring is gewenst en dan loopt ze op je pinken is onze ervaring. Diva heeft een goede KWPN afstamming van Zepplin x Uromast x John's Firstling. Is correct geënt en in bezit van een paspoort met chip. Is pas naar de tandarts geweest, in bezit van tandartsboekje.  

Het vorig baasje zou graag wat van haar horen en ze schrijft: "Diva is prachtig om te zien en heeft fantastische gangen. Ze is L klaar en is de B razendsnel doorgegaan met altijd een eerste of tweede plek. Ze zit heerlijk en het is een genot om op haar te rijden, ze heeft een heel zacht mondje. Ze houdt van knuffels en lekker tutten , gaat gemakkelijk de trailer in en is braaf op vreemd terrein. Is goed aan de hulpen bij het longeren ook met bijzet. Ze is bekend met grondwerk en het bos. Heeft jaarlijks een fysio controle gehad en de hoefsmid is geen enkel probleem.  Ze is PROK goedgekeurd en heeft 1 veulen gehad. We staan open voor vragen "  

Prijs: €5.700,- inclusief zadel en hoofdstel compleet.  

Inruil bespreekbaar
Het reserveren van dit paard is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Stamboom

Vader Zepplin
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Uromast
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. John's Firstling
m.m.m.