Meer informatie

Carin komt uit een indrukwekkende stam van Lupicor uit een Elite merrie van Haarlem x Elite sport (dressuur) van Dageraad x Elie, preferent, prestatie, sport (dressuur). Ze is zeer geschikt voor de dressuur, heeft geweldige gangen met een enorme ruimte, cadans, balans en gedragenheid. Voor het springen is ze eveneens echt super: ze springt werkelijk alles en raakte tot nu toe het hout nooit. Kijk je even voor haar geweldige KWPN afstamming bij onze beelden?  

Carin is ca. 1.66 m. hoog en 11 jaar oud. Ze is in bezit van een uitgebreid zeer recent klinisch keuringsrapport waarbij ze is goed bevonden voor de sport. Ze is een PROK merrie en röntgenologisch KWPN goedgekeurd. Ze is vrij van stalgebreken. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport. Carin is hier en was bij de fokker, werkelijk ontzettend lief en meegaand.   

Ze heeft nog niet veel geleden en heeft daardoor een ijzersterk gestel en beenwerk. Ze doet het hier onder de ruiter fantastisch, meewerkend . Kan zeer goed springen maar is ook erg geschikt voor de dressuur ons inziens. Is heel voorzichtig met het kind op haar rug, Carin is een zachtaardige, wijze merrie. Heeft veel toekomst door haar kwaliteit en werk-willigheid. Heeft hier en voorheen niet gebokt of gesteigerd, is niet rillerig. Kent de stapmolen en wasplaats. Is erg lief met poetsen en zadelen en tegen soortgenootjes. In bezit van een paspoort met chip, is correct geënt.  

In prijs verlaagd wegens ruimtetekort

Inruil bespreekbaar
Het reserveren van dit paardje is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Stamboom

Vader Lupicor
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Haarlem
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.