Meer informatie

Met pijn in het hart bied ik hierbij aan mijn lieve en werklustige 10-jarige merrie van Chello III x Cavalier x Vanitas. Tot twee jaar geleden heb ik fanatiek met dit paard gereden, zowel dressuur (M2 + 9), springen (B + 2) en een enkele oefencross. Vanwege zwangerschap en complicaties daarvan is er de afgelopen twee jaar weinig met dit paard gereden.

Het is een erg werkwillig, lief en vlug paard met drie fijne gangen. Ze is ster, ibop springen en prok. Ze is braaf op de trailer en op vreemd terrein. Samen met andere paarden gaat ze graag mee het bos in, maar ze lijkt meer plezier te hebben in een training/proef/parcours.

Ze heeft een geringe allergie van de luchtwegen wat zich uit in wat frequenter proesten tijdens weidegang (voorjaar) en een enkele keer hoesten bij aanvang van het werk.

Ze gaat alleen weg naar een goed tehuis (weidegang, sociaal contact) en een eerlijke ruiter, ik kom graag van tevoren een keer kijken.

NB de bijgevoegde foto's zijn recent gemaakt, de filmpjes zijn allebei gemaakt op vierjarige leeftijd (tijdens ibop springen en een van de eerste B dressuurproeven)

Stamboom

Vader Chello III
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Rilanda
Vader van moeder Cavalier
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Vanitas
m.m.m.