Meer informatie

Heel leuk sportpaard voor een gevorderde ruiter/amazone!
Video’s beschikbaar op aanvraag!

4 jarige KWPN merrie genaamd Kane (Alexandro P x Solitaire)

Kane’s vader is de gelderse hengst Alexandro P, die maar liefst een 9 voor zowel zijn draf als galop ontving. Daarnaast ontving hij een 8,5 voor aanleg als dressuurpaard en een 7,5 voor aanleg als springpaard. Alexandro P is ook de vader van de hengst Henkie die succesvol presteert in de dressuursport onder Adelinde Cornelissen. De moeder van Kane is een nakomeling van Solitaire. Solitaire werd beoordeeld met een 8,5 voor de galop en drie maal een 8 voor stap, draf een aanleg. Vader Voltaire sprong zelf internationaal op het hoogste niveau onder Jos Lansink. Kortom je kan met Kane alle kanten op!

Kane is een fijn compact damespaard met een stokmaat van 1,60. Ze heeft 3 mooie ruime gangen en is heel lief in de omgang. Staat netjes stil bij de hoefsmid en op de poetsplaats. Ook is ze sociaal naar andere paarden. Ze staat hier 24/7 in een kudde.

Ze is nu een kleine 4 maanden onder het zadel. Meestal is ze heel braaf maar soms probeert ze de ruiter uit. Daarom is ze alleen geschikt voor een ervaren ruiter of amazone. Ik denk dat ze het ook leuk zal doen als menpaard.

Ze is onlangs naar de tandarts en de osteopaat geweest. In december is ze klinisch goedgekeurd, alle keuringen zijn toegestaan kosten koper.

Voor meer informatie kunt u gerust bellen of appen naar 0682009333!

Omgeving Apeldoorn

Stamboom

Vader Alexandro P
Vader van vader Kos
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Solitaire
v.v.m. Voltaire
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.