Meer informatie

Zeer luxe stoer hengstveulen van de hengst Karaldo VDL
Veulen heeft veel front en een uitermate goede galop en balans.
Veulen met veel uitstraling, staat correct op de benen en lijkt een belofte voor de toekomst! Verwachte stokmaat 1.68-1.70

Vader Karaldo VDL(v.Harley vdl) was reservekampioen op de KWPN hengstenkeuring 2018 en Kampioen van de NRPS hengstenkeuring. Daarnaast was hij kampioen van het verrichtingsonderzoek van het NRPS. 

Moeder is de merrie Karine B, zij is vorig jaar ster geworden op de keuring bij de VDL stud. Zodra het veulen is afgespeent zal zij worden klaargemaakt voor de sport en waarschijnlijk ook de IBOP. 
Karine B stamt af van de hengst Ferrari (v.Thunder van de Zuuthoeve). Ferrari is een zeer beloftevolle hengst welke destijds aangekocht is door het springpaardenfonds. Ferrari is nu 9 jaar en heeft reeds zijn 1e grandprix parcoursen op 1.60 niveau gesprongen in Amerika. 

De moeders moeder Boliviea heeft bij ons in de sport gelopen op M springen en M1 dressuur. 
Met de laatste merrie's in de moederlijn is nooit veel gefokt.(allen 1 nakomeling). Verderop in de moederlijn kom je de merrie Pilona(ster) tegen, welke overgroot moeder is van diverse internationale spring- en eventingpaarden waaronder het bekende 1.60 springpaard Merel welke door Dominique Hendrickx op het allerhoogste niveau werd uitgebracht. Daarnaast is Pilona grootmoeder van het paard Barlison, welke door Christian Chabot wordt uitgebracht op CCI4* eventing niveau. 

(LAATSTE FOTO'S ZIJN VAN DE MOEDER VAN HET VEULEN)

Stamboom

Vader Karaldo VDL
Vader van vader Harley
v.v.v. Heartbreaker
m.v.v. Chin Chin
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Karine B
ster
Vader van moeder Ferrari SFN
AES 1.60 Springen
v.v.m. Thunder van de Zuuthoeve
BWP Ambassadeur
m.v.m.
Moeder van moeder Boliviea
stb, M springen/M1 dressuur
v.m.m. Equador
m.m.m. Origine