Meer informatie

TE KOOP!! MOOIE GROTE RUIN. EEN GOED LEERPAARD.   Professioneel afgericht tot zz zwaar!! Corazon La Comtesse is een nakomeling van Uptown x Wellington. Hij is geboren op 20-6-2007. En heeft een stokmaat van 172. Deze schimmel ruin is een echte leermeester.

Cora la comtesse is een paard die voor je door het vuur gaat, het is een paard met een fijn werkwillig karakter die iedere dag met plezier voor je wil werken. Cora la comtesse ook wel Cor genoemd is een paard die graag onder de mensen is, hij vind het erg fijn als je met hem bezig bent.
Dit komt deels ook doordat Cor met de fles is groot gebracht.

Cor staat al bij ons in training en zijn met hem begonnen in klasse m1. Momenteel wordt hij met succes uitgebracht in klasse zz licht. Met scores van 69 procent.

Hij is een paard met een ruime stap die altijd zuiver is. Ook in de baan is het een paard wat mooie scores haalt voor zijn stap. De draf is fijn bewerkbaar, heeft voldoende ruimte en hij loopt hierin de zijgangen met gemak. In draf beheerst hij alle zijgangen en ook een stukje sluiten pakt hij op. De galop beschikt over een fijne sprong, hij loopt makkelijk het appyeren door. Cor springt ook de series en pirouettes pakt hij erg goed op.

Hij zou geschikt zijn voor overgang pony paard of voor een ruiter die graag verder wil komen. Het is een geschikt leerpaard omdat cor een fijne looplust heeft die goed te controleren is. Zijn gevoeligheid is precies goed, het is een paard die niet lui is maar ook niet te heet. Dat maakt hem hierdoor geschikt voor vele ruiters.

Op stal is het een echt knuffel paard, hij houdt van aandacht. Hij heeft geen stal gebreken. Op vervoer is hij braaf. Hij laad altijd en op vreemd terrein is hij niet kijkerig. Het is een paard dat dan juist nog een stap harder zijn best doet.

Hij is röntgenologische goed gekeurd en hij heeft geen bemerkingen. Vanaf veulen heeft Cor een iets afwijkende been stand waardoor hij op het klinische gedeelte zich op een kleine volte niet goed kan laten zien. Hij heeft een wat toontreder beenstand. Dit paard wordt daarom in deze prijsklasse aangeboden. Door zijn klinische bemerking. En als cor aan het werk is heeft hij soms een wat zware ademhaling. Dit is onderzocht en is verder geen probleem.

Ben jij opzoek naar een eerlijk fijn te rijden leerpaard dan is dit paard wat voor jou.
Over keuren geen probleem k.k. Het paard staat in zeeland.
Prijs nader over een te  komen
Voor op aanvraag via what app.
Bij verdere vragen: Chantal 0610114630 Jessica 0612183382  

Stamboom

Vader uptown
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder wellington
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.