Meer informatie

Bellona is een mooie lieve Welsh B pony van 1,25 groot, ze is gefokt bij stal Heidepeel. Bellona is braaf bij de hoefsmid, tandarts en veearts. Helaas groeien pony's niet mee en gaan we een nieuw 5 sterren huisje zoeken voor Bellona.

Bellona loopt op het moment met mijn oudste dochter L2 dressuur binnenkort gaan ze samen M1 starten. Mijn dochter heeft haar zelf helemaal opgeleid. Bellona kan ook een leuk sprongetje maken, maar helaas ligt daar de ambitie van mijn dochter niet en is het bij een oefenparcours gebleven. Mijn dochter heeft met haar ook cross gereden, dat deed ze heel braaf. De waterbak en natuurlijke hindernissen vind ze geen probleem. Bellona gaat 2 keer in de week mee naar de ponyclub. Een buitenritje maken vind ze ook heerlijk en ze is dan ook braaf in het verkeer.

Mijn dochter is met haar Kringkampioen geworden en vanaf 2016 elk jaar afgevaardigd geweest naar de Brabantse Kampioenschappen.

Een ruitertje met ambitie kan ver met haar komen, we zoeken wel een ruitertje die al wat ervaring met pony rijden heeft. Bellona gaat alleen naar een 5 sterren huisje. Haar hoofdstel en dekens gaan met haar mee.

Stamboom

Vader Rowol's Sander
Vader van vader Keizerhoeks Fons
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Rowol's Serena
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Steehorst Free Golden Pearl
Vader van moeder Steehorst Celebration
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Steehorst Free Time
v.m.m.
m.m.m.