We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Meer informatie

Aansprekend, luxe en krachtige (fok)merrie te koop!  

Eva Rose is een zeer chique 11 jarige merrie met een stokmaat van 156,5 cm. Ze is momenteel 6 jaar in mijn bezit, en ik heb altijd fanatiek getraind en wedstrijden gereden. We mochten over naar de M2 klasse, en we trainden richting de Z.  

Helaas i.v.m. met lichamelijke klachten, wordt ze nu al een tijdje niet meer op wedstrijd uitgebracht. Eva Rose is een erg lieve merrie maar niet geschikt voor een beginnende ruiter. Haar volle zussen / broers lopen op hoog niveau, mocht je hier meer informatie over willen dan kun je ook contact opnemen met de fokker van Eva Rose.   

In 2017 hebben we Eva Rose voor het eerst laten dekken door de hengst Hometown. Hier is een prachtig hengstveulen (paard) uitgekomen, met veel eigenschappen van de moeder.  

Eva Rose is braaf bij de hoefsmid, dierenarts, tandarts, op de trailer ect. Ook heeft ze geen stalgebreken.  
Alle spullen zijn in overleg over te nemen. 

Ik ben opzoek naar een nieuw baasje, waarmee Eva Rose nog ver in de sport kan komen. Mocht je meer informatie willen dan kunt u altijd even bellen of een berichtje sturen via: 06-40912223.

Stamboom

Vader Voice
Vader van vader De Niro
v.v.v. Donnerhall
m.v.v. Alicante
Moeder van vader Rohbria
v.m.v. Rohdiamant
m.m.v. Gelbria
Moeder Seleva
Vader van moeder Kennedy
v.v.m. Ferro
m.v.m. Zilverster
Moeder van moeder Raleva
v.m.m. Rubinstein
m.m.m. Preleva