Meer informatie

Aansprekend, luxe en krachtige (fok)merrie te koop!  

Eva Rose is een zeer chique 10 jarige merrie met een stokmaat van 156,5 cm. Ze is momenteel 6 jaar in mijn bezit, en ik heb altijd fanatiek getraind en wedstrijden gereden. We mochten over naar de M2 klasse, en we trainden richting de Z.  

Helaas i.v.m. met lichamelijke klachten, wordt ze nu al een tijdje niet meer gereden en dus ook niet meer op wedstrijd uitgebracht. Zodra ze de training weer gaat oppakken dan zal ze in het begin zeker gaan uitdagen. (Daarom niet geschikt voor een beginnende ruiter). Als je hierdoorheen bent, dan geeft ze zich 100% aan je over en heb je mooie toekomst in de sport samen met Eva Rose. Haar volle zussen / broers lopen al op hoog niveau, mocht je hier meer informatie over willen dan kun je ook contact opnemen met de fokker van Eva Rose.   

In 2017 hebben we Eva Rose voor het eerst laten dekken door de hengst Hometown. Hier is een prachtig hengstveulen (paard) uitgekomen, met veel eigenschappen van de moeder.  

Eva Rose is braaf bij de hoefsmid, dierenarts, tandarts, op de trailer ect. Ook heeft ze geen stalgebreken.  
Alle spullen zijn in overleg over te nemen. 

Ik ben opzoek naar een nieuw baasje, waarmee Eva Rose nog ver in de sport kan komen. Mocht je meer informatie willen dan kunt u altijd even bellen of een berichtje sturen via: 06-40912223.

Stamboom

Vader Voice
Vader van vader De Niro
v.v.v. Donnerhall
m.v.v. Alicante
Moeder van vader Rohbria
v.m.v. Rohdiamant
m.m.v. Gelbria
Moeder Seleva
Vader van moeder Kennedy
v.v.m. Ferro
m.v.m. Zilverster
Moeder van moeder Raleva
v.m.m. Rubinstein
m.m.m. Preleva