Meer informatie

Uitzonderlijk Lieve en betrouwbare 5 jarige Welsh B merrie te koop.

Famous is een dochter van Wels B hengst Lindehoeve's Elegant uit onze prestatie merrie Freedom waarvan alle nakomelingen op M + Z niveau presteren in de spring en dressuur sport.
Ze is een werkwillige leergierige pony met 3 goede basis gangen en tevens springaanleg. Ze heeft inmiddels aantal Bixie en First Ridden rubrieken gelopen met meisje van 9 jaar. Ze gaat probleemloos mee op de trailer en houdt van aandacht en is niet onder de indruk op vreemd terrein. Verschillende type ruiters op haar rug vind ze geen probleem, past zich feilloos aan de ruiter aan, gaat eerder stilstaan dan wegrennen als ze iets niet snapt!
Famous is 100% gezond en van jongs af aan correct bekapt, ontwormd, geënt en bij de tandarts geweest Ook regelmatig (preventief) gecheckt door fysio/sportmasseur. Het is een sterke pony  en heeft tot haar 4e jaar 24/7 buiten gelopen in de koppel. 

Famous is in onze ogen een echte Kinderpony die hoge ogen kan gaan scoren in de wedstrijdring. Ze is nog jong en moet nog wel wat leren, gezien de leeftijd heel logisch, enige paarden kennis en begeleiding zijn een belangrijke factor voor het succes !!

foto 6 Famous als veulen
foto 7 Moeder Freedom - Gelders Kampioen Dressuur
foto 8 Halfbroer Miracle - FEI dressuurpony meervoudig ZH + NH kampioen dressuur 

Deze fantastische pony verdient een 5* huisje en koopjesjagers hoeven niet te reageren!!
Voor meer info en evt afspraak bel met Astrid 065263736 

Stamboom

Vader Lindehoeves Elegant
Vader van vader Den Bramel's Rio
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Roosendaal's Feedom
Prestatie
Vader van moeder Amigo
v.v.m. IJsselvliedts Victory
m.v.m.
Moeder van moeder Sylvia
Ster
v.m.m.
m.m.m.