Meer informatie

Roosendaal's Sunlight is een zeer fijne sportpony met knappe looks en super werkwillig karakter. 
Sportgenen en Looks zijn sterk vertegenwoordigt in zijn pedigree. Zijn volle zus en moeder Flower werden beiden WPBR kampioen op de keuring in Heteren en stammen af van de prestatiehengsten Aester el Nino en Let's be the best. Door vader Leunsvelds Winston zijn de welbekende Bodo en Coelenhage's Purioso vertegenwoordigt. 

Sunlight is bij ons geboren, opgegroeid en in alle rust klaargemaakt voor de sport. Dit alles is vanaf dag 1 probleemloos gegaan, hij heeft een stabiel en rustig karakter en wil graag voor je werken.
Nieuwe dingen zijn uiteraard wat spannend, maar op basis van vertrouwen wil hij graag voor je werken en het plezier straalt ervan af.  
Hij wordt momenteel uitgebracht in de dressuursport tussen de paarden door ZZ dressuur amazone maar toont zeker ook springaanleg. Een buitenrit wordt met regelmaat gemaakt voor de afwisseling.   

In 3 wedstrijden zijn de punten voor het L2 behaald met zeer hoge percentages en klasseringen. In africhting zit hij op M niveau en gezien zijn werkwilligheid en betrouwbare karakter heeft hij 100 % potentie voor het hogere werk!!
Pony heeft laatste half jaar veel ringervaring opgedaan op verschillende terreinen en werd o.a. reserve champion best gelding aan de hand  en Champion Ridden class WPBR op de WPCV show in Achterveld.

Sunlight is een zeer correct gebouwde sterke pony en 100 % gezond en vrij van gebreken.
Hij is onlangs klinisch en röntgenologisch goedgekeurd met een keurig rapport. Zeer goed onderhouden, correct ontwormd en geënt en regelmatig bij hoefsmid tandarts fysio en sportmasseur ( preventief) in handen geweest. Opnieuw keuren = Kosten Koper!!

!! Deze droompony bezit alle ingrediënten voor een droomcarrière in de ponysport!!


# Info, filmpjes en bezichtigingen via  Astrid - 0031 652363736
# Mail wordt niet altijd direct beantwoord.  
# Hogere prijsklasse  

Stamboom

Vader Leunsveld Winston
FEI dressuur
Vader van vader Bodo
v.v.v. Coelenhage's Purioso
m.v.v.
Moeder van vader Leunsveld Heidi
v.m.v. Kooihuster Folkert
m.m.v.
Moeder Roosendaal's Flower
Vader van moeder Jonkers Olivier
Sport - ZZ
v.v.m. Aester El Nino
Elite
m.v.m.
Moeder van moeder Fleur
v.m.m. CH's Lets be the Best
m.m.m.