Meer informatie

Voor wie van een pony met karakter houdt....: Dit is Porsche! (stermerrie)
Porsche is een achtjarige New Forest D-pony met een stokmaat van 148 cm. Ze is lief in de omgang maar heeft een ervaren, consequente ervaren ruiter nodig omdat ze nog wel eens vluchtgedrag vertoont. Porsche is altijd blij om je te zien en heeft veel potentie om te groeien in de dressuursport. Echter, heeft ze daar nog geen kans voor gehad. Ze heeft L1 gelopen (L2 startgerechtigd) bij de vorige eigenaar en is nog lang niet uitgeleerd. Porsche heeft tot nu toe alleen dressuur gelopen en is super braaf op het strand, in de duinen en in het bos. Elke week gaat ze mee op les naar de rijvereniging.
Porsche beheerst drie mooie gangen en als ze voor je gaat, gaat ze 100%. Helaas ervaart de pony op de thuisbasis te veel stress om te rijden waardoor het de huidige amazone niet lukt om verder te komen. Met pijn in ons hart bieden wij haar dan ook te koop aan.
Porsche heeft altijd op tijd haar inentingen gehad en is braaf op stal, bij de hoefsmid, de tandarts en op de trailer. Verder heeft ze geen (stal)gebreken en ze is nooit geblesseerd geweest. Porsche is gewend om elke dag buiten te zijn waar ze met andere paarden is.
Ze heeft een mooie stamboom waardoor een mooi veulentje op termijn ook een van de mogelijkheden is.Maneges en handelaren hoeven niet te reageren.
Keuren k.k. Klinisch goedgekeurd: maart 2018.
Op verzoek sturen we via WhatsApp een filmpje toe: 06-12599501. (sylviavanessen389@gmail.com)

Stamboom

Vader Orlando
keur ps.d.h.
Vader van vader Feldhof's Orbit
v.v.v. Feldhof's Orator
m.v.v. Feldhof's Madeira
Moeder van vader Juna
v.m.v. Maritim I
m.m.v. Jill-Allegro
Moeder Orchid's Sunlight
ster
Vader van moeder Justice H.R.
keur pref ps.d.h. ps.f.h
v.v.m. Kantje's Ronaldo
pref ps.d.h ps.f.h
m.v.m. Corona Frisia Babette
kroon pref ps.f.m.
Moeder van moeder Orchid's Sun Shine
ster
v.m.m. Priory Prickle
pref
m.m.m. Stardust
ster