Meer informatie

Nieuw! Gratis check functionele zit/houding te paard!
Ga naar mijn website voor meer info en maak een afspraak! Tot gauw!

Aanbod 
Privélessen (evt. met voordelige 10-lessenkaart)
Duo- en groepslessen
Themasessie (theorie en praktijk gecombineerd in 1 thema)
Kennismakingsclinic (leer mij en mijn vaardigheden kennen)
Cursussen (theorie en praktijk gecombineerd verdeeld over 4 dagen in 4 maanden)

De basis van mijn instructie is de klassieke dressuur in alle facetten, dus ook werken a/d hand, longeren en rijden. Ik ben breed opgeleid en heb de reputatie mij goed te kunnen inleven in de combinatie en rust en harmonie overbreng aan paard en ruiter met de nodige creativiteit. Daarnaast ben ik ervaren met het werken met verschillende rassen paarden (IJslanders, Lusitano's, KWPN, NRPS, Andalusiers, Friesen, Dravers, New Forest Pony's). Mijn persoonlijk doel: RUITERS/TRAINERS VAN PAARDEN INSPIREREN EN MOTIVEREN OM HET BESTE UIT ZICHZELF EN HET PAARD TE HALEN. DIT OP EEN POSITIEF OPBOUWENDE, RUSTIGE, DUIDELIJKE EN SUCCESVOLLE MANIER DIE AANSLUIT BIJ DE COMBINATIE. Ik leer je paardrijden en trainen door je gevoel te ontwikkelen en om je gevoel af te stemmen op het kunnen van je paard. Daarnaast draag ik mijn kennis uit van de rij- en trainingstechniek met biomechanische achtergrond.

Enkele plaatsen waar ik werk: Abcoude, Nederhorst den Berg, Kortenhoef, Hilversum, Eemnes, Laren, Loosdrecht Hollandsche Rading, Groenekan, Zeewolde.

Het is mogelijk om bij jou op locatie te komen, binnen een straal van 15 kilometer vanuit Loosdrecht reken ik geen reiskosten. Beschik je niet over een fijne trainingsplek (rijbak bijvoorbeeld), dan kun je bij mij op locatie komen lessen en trainen, je bent van harte welkom. Hier worden ook de themasessies gehouden en de cursussen, tenzij jij over een goede locatie beschikt en een groep ruiters bij elkaar kunt krijgen voor een cursus of themasessie bij jou op locatie. Wil jij jezelf ontwikkelen tot goede ruiter maar beschik je (even) niet over een goed rijpaard? Je kunt bij mij op locatie privé- of groepsles krijgen op mijn paard. Ook voor een themasessie kun je mijn paard gebruiken als je tegen de reis met je eigen paard opziet, bijvoorbeeld.
Zoals je ziet zijn er veel mogelijkheden, informeer bij mij naar de verschillende tarieven of ga naar mijn website of zoek mij op Facebook.
Wendy Mulder, e-mail: lysingur.ruiterdiensten@gmail.com, 06-17824971