Meer informatieOlivia Sue(Alexandro P x Kimberley),merrieveulen  Geb 12-4-2019

Olivia  komt uit de zeer goede sportstam Tina D. De moeder van Olivia ‘’Greetje Sue’’ is een dochter van de zwaar ondergewaardeerde PSG/Inter I hengst Kimberley (Cabochon x Nabuur),
Moeders moeder is de preferent prestatie merrie  ‘’Peggy Sue’’die op haar beurt een dochter is van een van de grootste dressuur verervers van dit moment namelijk  Gribaldi!
Het bloed in de moederlijn voert daar na terug naar de Prestatie merrie ‘’Umara’’(Rigoletto x Uppercut xx), deze volbloed komt u ook in de moederlijn van de hengst Kimberley tegen en is een van de invloedrijkste volbloeden die het KWPN heeft gekend.
Via de  Uppercut Pref, Keur merrie Olivia  voert het bloed terug naar de legendarische Prestatie merrie ‘’Tina D’’ Een half zus van de moeder “Zamara Sue” loopt  Zware tour GP de zelfde prestatie zie je verderop in de moederlijn ook bij de hengst Casanova het is niet voor niets dat de moederlijn 3 maal bestaat uit prestatiemerries deze moederlijn behoord dan ook bij de besten die Nederland rijk is (Merrielijn 7, fokfamilie 488)
De vader Alexandro P. zoon van de keurhengst Koss staat te boek als vader van veel Gelderse keuringstoppers. De keurhengst Koss stamt af van de stempelhengst El Corona die bekend staat om zijn dressuurvererving.
Zijn moeder Itilde (keur, preferent) was UTV Kampioene en behaalde voor de IBOP proef 97 punten. Itilde bracht o.a. een keur, sport (dressuur) merrie Pam Tilde (v. Koss) die NMK Kampioen is geweest. Elite merrie Otilde (v. Zichem), stermerrie Tesse Tilde (v.Negro) en de stermerrie Zarra Tilde (v. Koss). De predikaatrijke moederlijn kent een sterke gelderse opbouw middels de keurhengst Satelliet, Uriant en de preferente stempelhengst Hoogheid gevolgt door keurhengst Waldo Alexandro P heeft al vele kampioenen achter zijn naam staan
Door deze buiten gewone hengst te kruisen met het prestatiebloed dat de moeder in haar aderen heeft denken wij een sportpaard voor de toekomst te hebben gefokt waar men dan ook nog het exterieur van Gribaldi in terug vind Olivia  is een zeer correct gebouwd veulen met een geweldig karakter iets wat men van deze moederlijn mag verwachten Kortom “Gefokt om te presteren”

Stamboom

Vader Alexandro P
keur
Vader van vader Koss
pref.
v.v.v. Elcorona
m.v.v. Erona
Prest.Keur Pref
Moeder van vader Itilde
Pref.Keur
v.m.v. Sateliet
Keur
m.m.v. Fitilde
Pref.Ster
Moeder Greetje Sue
Vader van moeder Kimberley
Psg /Inter
v.v.m. Cabochon
keur
m.v.m. Berania
ster pref prest,
Moeder van moeder Peggy Sue
pref prest
v.m.m. Gribaldi
pref elite
m.m.m. Umara
keur prest.