Meer informatie

Aangeboden voor een fijn serieus sportadres, ook (mede door zijn vrije bloed) geschikt voor hengstenopfok. Voor wie niet alleen een knap dressuurpaard met 3 goede gangen en uitstraling zoekt, maar ook een paard met een fijn bewerkbaar, niet kijkerig karakter wil.

Hengstveulen, Eind mei geboren
On my mind Uut Uune (zwartbruin) In-Style x elite Z dressuur prok d-oc x elite pref prest v Hemmingway x keur pref prest v Gagxx x keur pref prest v Ulex. 

Hij is flink aan de maat, heeft veel houding en komt uit een zeer goede merriestam. Hij heeft een fijn mensgericht karakter en kan extra bewegen. WFFS vrij.

On my mind komt ook uit een succesvolle sportstam, Zowel zijn oma, overgrootoma en overgrootoma zijn niet alleen keur/elite maar dragen ook de predicaten prestatie en preferent.
Moeder Vilexa liep zelf Z dressuur tussen de veulens door en is door iedereen te rijden, een droom van een karakter. 2 zussen van haar brachten al een grandprix zoon (Vanegro en Douglas) en de in westvalen goedgekeurde Kasper v Apache. 
Ook  onder andere de grand prix paarden Ohio, Special Gift, Kid Gentleman en Wilexo komen uit deze allround moederlijn.

Ook vader In-style toont keer op zijn werkbare prettige karakter en is zeer succes
vol in hengstencompetitie en het KW, hij combineert het beste grand prix bloed van Holstein met bewezen Nederlandse dressuurlijnen. Zijn veulens scoren goed op de keuringen en veilingen, hij toonde ook een super goede collectie veulens op de afstammelingen keuring met een extra opmerking over het goede achterbeengebruik.
veulen is te bezichtigen in Oene (ook op zondag)

Stamboom

Vader In-Style
Vader van vader Eye Catcher
v.v.v. Vivaldi
m.v.v. V tcn partout
Moeder van vader V lorentin
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Vilexa
Elite d-oc prok wffs vrij
Vader van moeder Ro-lex
Lichte tour
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Milexa
elite prest pref
v.m.m. Hemmingway
m.m.m. Zilexa v Gagxx
keur pref prest