Meer informatie

Aangeboden voor een fijn serieus sportadres:

2 hengstveulens:

One Step Beyond Uut Uune (donkerbruin) Blue Hors Kingston x elite eptm prok d-oc v Belissimo x elite pref v Jazz. Nu 2 maanden oud
On my mind Uut Uune (zwartbruin) In-Style x elite Z dressuur prok d-oc x elite pref prest v Hemmingway x keur pref prest v Gagxx x keur pref prest v Ulex. Nu 2 weken oud

Beide hengstveulens zijn flink aan de maat, hebben veel houding en komen uit een zeer goede merriestam. Ze hebben een fijn mensgericht karakter en kunnen extra bewegen. Ze zijn WFFS vrij.

De moeder van One Step Beyond is een halfzus van de moeder van de KWPN hengst Inclusive (v Everdale) die zich op zeer jonge leeftijd  (6) al zeer succesvol laat zien in het ZZ-zwaar. Dit laat ook het meewerkende karakter van de merrielijn zien, Florida de moeder van One step beyond liep een succesvolle eptm ruim 2 maanden voordat ze beviel van haar 2e veulen. Ze is zelf als veulen in Borculo geveild en een veulen van haar is geveild op de limburgse veulenveiling en heeft voor de verkoop naar het buitenland haar opleiding gekregen bij Bert Rutten.

On my mind komt ook uit een succesvolle sportstam, Zowel zijn oma, overgrootoma en overgrootoma zijn niet alleen keur/elite maar dragen ook de predicaten prestatie en preferent.
Moeder Vilexa liep zelf Z dressuur tussen de veulens door en is door iedereen te rijden, een droom van een karakter. 2 zussen van haar brachten al een grandprix zoon (Vanegro en Douglas) en de in westvalen goedgekeurde Kasper v Apache. 
Ook  onder andere de grand prix paarden Ohio, Special Gift, Kid Gentleman en Wilexo komen uit deze allround moederlijn.
veulens zijn te bezichtigen in Oene (ook op zondag)

Stamboom

Vader Blue Hors Kingston
Vader van vader Glock's Toto jr
v.v.v. Totilas
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Turbo Magic
m.m.v.
Moeder Florida
Elite eptm prok wffs vrij
Vader van moeder Belissimo
Grand Prix
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Privalova
elite pref NMK
v.m.m. Jazz
Grand Prix
m.m.m. Holiday v Wisconsin
ster pref