Meer informatie

 Wegens overgang naar paard zoeken  wij een 5***** huisje voor onze pony.
Haar volledige Naam is Quelle Belle Van De Vogelzang. Ze is een merrie van 7 jaar oud en is 1m43 groot. Wij (2 zussen van momenteel 16 en 14 jaar oud) hebben haar gekocht toen ze 5 jaar was. 

Quelle Belle is braaf bij de hoefsmid en dierenarts en heeft geen stalgebreken.  Op wandeling gaan vindt ze heel leuk en kijkt naar bijna niets, ze kan op wandeling alleen of in groep. We zijn ook al een paar keer naar de zee geweest met haar, hier is ze is super braaf en loopt ze zo het water in. Het is een lieve, betrouwbare pony maar met pit! Ze is koel in het hoofd en gaat er helemaal voor.

Wij hebben met haar op wedstrijd altijd 90cm gereden, op training hoger. Ook dressuurmatig loopt ze goed. We zijn een aantal keer gaan crossen en ze springt echt alles en is van niets bang! Kortom een knappe pony die ervoor gaat en graag een nieuw jong ruitertje wil blijmaken. Ze is geschikt voor de onervaren ruiter maar heeft soms wel iemand nodig die er echt voor gaat.

 Onze vraagprijs is 5000 euro (alle spullen inbegrepen, ook ons goed passend lederen zadel) maar de thuis is minstens even belangrijk.

Handelaren of maneges hoeven niet te reageren.
Regio Oost-Vlaanderen, Zele
Contact op het nummer 0476 45 27 51.

Stamboom

Vader Calipso Van De Vondelhoeve
Vader van vader Nabor
v.v.v. Nantano
m.v.v. Nakone
Moeder van vader Kantje's Madonna
v.m.v. Priory Prickle
m.m.v. Kantjes Warrinette
Moeder Paardevelds Nikita
Vader van moeder Madeliefjeshoeve Iri
v.v.m. Polsbury Popeye
m.v.m. Whiteparish Sultana
Moeder van moeder Chivy (Z.I)
v.m.m.
m.m.m.