Meer informatie

Te koop direct van de fokker: vierjarige ruin Glamourdale X Jazz uit een zeer succesvolle sportstam 

Korendo is een vierjarige ruin van Glamourdale uit de prestatie, preferente en ster-merrie Predensie. Predensie (Jazz X Vincent) is de moeder van elitemerrie Zoirada (v. Painted Black) die door Femke Beljon succesvol in de Grand Prix werd uitgebracht. Andere nakomelingen werden uitgebracht in de Lichte Tour, zoals Wester (v. Son de Niro) en Annelin (v. Painted Black). De ruin Uranus (v. Gribaldi) liep succesvol in het ZZ Zwaar. Kijk hier voor de volledige afstamming van Korendo: https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/2021519/korendo.

Ook de vierjarige Korendo lijkt over de goede genen van zijn moeder te beschikken, evenals van zijn vader Glamourdale die in 2018 Wereldkampioen werd van de 7-jarige dressuurpaarden. Korendo is fijn aangereden, heeft een sterk achterbeengebruik en ruime gangen. Hij is röntgenologisch goedgekeurd en heeft het D-OC-certificaat.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via 06-46 31 64 34. Korendo staat in omgeving Vollenhove. Op de mail wordt niet gereageerd. 

Stamboom

Vader Glamourdale
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Predensie
Ster, preferent, prestatie
Vader van moeder Jazz
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Densie
Ster, preferent
v.m.m.
m.m.m.