Meer informatie

Te koop is een veulen geboren in mei met de speciale iets. Altijd wakker en attent, is hij in staat geweest om iedereen te inspireren sinds dag een! Van bijzondere nota is zijn elastische draf met de begeerde knie actie, met even grote en dure galop pasta. Vanaf de eerste dag heeft het een uitstekende basis! De schuine schouder en goed schuine achterhand hoop voor veel activa! De pedigree beveiligt dit weer!
Zijn vader Hickstead White Presents is de enige gekorrelde zoon van Olympisch kampioen Hickstead op Duitse bodem. Hij demonstreert opmerkelijke mogelijkheden in termen van technologie, bascule, sterkte en fortuin en voltooide dienovereenkomstig de 30 dagen test als algemene winnaar (8,32) en als beste hengst in het gedeeltelijke discipline springen (8,75) in 2015 in Neustadt (Dosse). In het voorjaar van 2017 was hij de beste 5-jarige deelnemer aan de sporttest in Münster met de uitstekende Score van 8.82 ND 2018, Hickstead White gewonnen door Tobias Meyer klasse M Jumping Horse examens met rangen tot 9,0, gekwalificeerd voor de federale kampioenschappen en bleef met zijn drie Eerste internationale opdrachten altijd zonder het springen fouten.Hickstead White leverde een torenhoge eerste veulen vintage in 2016, die in combinatie met zijn eigen successen leidde tot de duidelijke titel van I een grote prijswinnaar als onderdeel van de Oldenburg hengst dagen 2016 in Vechta. Hij weerklonk de indrukken van het debuutjaar in 2017 en 2018. De nakomelingen werden uitverkozen als een winnende veulen in vele broedgebieden en talrijke prijzen werden uitgereikt!

Ook aan de moeder kant zijn er alle gerenommeerde hengsten zoals Zeus, Ramiro, pilot of Spring Ball. De moeder was zelf succesvol, voornamelijk in Nederland, tot L-Jumping en L-dressuur en raakt gewond in de fokkerij. Marlon stamt af van de legendarische hengst Zeus uit de Bonjorna van de gestempelde hengst Ramiro x Millerole XX en was succesvol op de weg in het springen tot 1.35 m. Zijn moeder Bonjorna (keur pref prest, KWPN Breeding worth jumping 127) was ook succesvol in de sport en bracht vele bekroonde nakomelingen die tot 1.55 m succesvol waren. (Bijv. talent onder Rob van Grunsven). MMV Perrier bracht nakomelingen tot 1.40 m in springen en zelfs M * * dressuur. In de verdere stamboom, een performance garant kan worden gevonden in het springen paardfokken met een Pilot.

Stamboom

Vader Hickstead White
Hauptprämie, Gek.: MECKL, OS, DSP, RHEIN, WESTF, OLDBG, SATHU, ZfdP, HANN, Südd.Verb.
Vader van vader Hickstead
Gek.: OLDBG, NRPS, HOLST, KWPN, WSI, SF, HANN, OS
v.v.v. Hamlet
Gek.: KWPN, OLDBG
m.v.v. Jomara
prest pref ster
Moeder van vader QUEENTINA
Staatsprämie
v.m.v. Coupe de Coer
Gek.: OLDBG, HOLST, NRPS, BAVAR, RHEIN, SF, HANN, SI-UNIRE, OS
m.m.v. Quadriga
Staatsprämie
Moeder Zarmora
Vader van moeder Marlon
Gek.: KWPN, OLDBG
v.v.m. Zeus
Gek.: KWPN, OLDBG, HANN, SF
m.v.m. Bonjorna
keur pref prest
Moeder van moeder Pialotto
v.m.m. Perrier
Gek.: RHEIN, WESTF
m.m.m. Fabienne