Meer informatie

Te koop: 2 jarige hengst met een hart en potentieel voor springen. Dit paard komt in aanmerking voor ruiters die graag een goede band opbouwen met hun paard en door deze band dan ook de beste prestaties kunnen behalen. Afgezien van de goede basis die het paard reeds bezit in het vrij springen kan u dit exemplaar nog makkelijk u rijstijl aanleren en technieken toepassen die voor u het meest relevant zijn. 
Zoals aangegeven is het paard goed in omgang met mensen. Onze authentieke manier van kweken en opbrengen zorgt er dan ook voor dat het dier voldoende in aanraking komt met mensen. 
Met als vader Corydon en een Querlybet Hero moeder beschikte deze young potential dan ook over een uitermate kwaliteitsvolle bloedlijn, tevens 1 van onze topprioriteiten binnen de kwekerij. 
De volle broer van de moeder springt momenteel 1 meter 50 wat aantoont dat deze stam wel degelijk voldoende potentieel voortbrengt. 

Indien u interesse heeft in dit paard aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen via onderstaande gegevens. Wij staan onze klanten steeds te woord en hebben als doel een goede match te bewerkstelligen tussen paard en koper. Ook wanneer u graag eens langs komt om het paard te bezichtigen kan u steeds een vrijblijvende afspraak maken. 

Hopelijk tot snel. 
Fattoria Freijzer
Tel. 0032484 26 51 09   Veerle Freijzer (CEO) e mail veerle.freijzer@skynet.be

Tel. 0032478 18 20 11  Brent Van Wiele (CCO)
http://www.fattoriafreijzer.be/429180315 

Stamboom

Vader Corydon
Vader van vader Cornado
v.v.v. Cornet Obolensky
m.v.v. Acobata
Moeder van vader Chaccos-Lüd
v.m.v. Chacco-Blue
m.m.v. Lancley
Moeder ESPERANZA VAN T' LAAR
Vader van moeder QUERLYBET HERO
v.v.m. BALOUBET DU ROUET
m.v.m. NARCOTIQUE DE MUZE II
Moeder van moeder MARENGA
v.m.m. LURANO
m.m.m. ARIENTA