Meer informatie

Wegens een buitenlandse stage zoek ik met pijn in mijn hart een geweldig nieuw thuis voor mijn allerbeste vriendinnetje Bling Bling.

Bling Bling is een super leuke allround pony. Ze is 1.55 hoog en daardoor nog net een e-pony. Bling is een net 17 jarige merrie (sinds april). Momenteel rijden wij samen tussen de paarden in het Z2 dressuur. Ook springen wij in het L en crossen wij in de B. Regelmatig maken we een buitenrit in het Amsterdamse bos. Het afwisselende werk is waar Bling enorm van geniet. Ze is 100% verkeersmak en loopt met al het gemak de trailer op en af, zowel alleen als met een ander paard. Ze is de grootste schat, heel betrouwbaar en houdt van poetsen en knuffelen. Bij de hoefsmid en tandarts is ze ook altijd super braaf. Met rijden is Bling heel leergierig. Bling wil graag voor je werken zolang je maar duidelijk communiceert.

Bling haar nieuwe baasje moet haar een fijn thuis kunnen bieden, dat is voor mij het allerbelangrijkste! Ook vind ik het belangrijk dat de ruiter ambitie heeft (in de wedstrijdsport eventueel) en echt nog met deze topper aan de slag wilt, zowel dressuur als springen als buiten rijden. Ik ben opzoek naar een ervaren ruiter die consequent is met rijden maar ook iemand die houdt van knuffelen en poetsen.

Vraagprijs: €4000
Graag contact opnemen met mij, Elisa Stroboer, via: 0627399630

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.