Meer informatie

Topgefokte 3-jarige sportpony met veel kwaliteit en extra beweging. Vaders is Duits (Nightfever II) met vele bekende topsportpony's en bekende staatpremie merries in zijn stamboom. Moeder is Molenhorn's Cisca (keur), een NWR pony en dochter van Vita Nova's Boris (elite).

Loopt netjes nageeflijk in alle gangen, met veel extra beweging en een sterk achterbeen. De pony is klinisch goedgekeurd.Op zijn papier staat bij kleur bruin maar het is een bruin-zilverappel met sooty. Hij heeft ook daarom dat echte taffy/chocolat kleurtje. Daarnaast heeft hij nog eens een superfijn, lief en makkelijk karakter en is dan ook geschikt voor een jongere ruiter. Verkeersmak (ook groot verkeer) en makkelijk te laden op trailer.

Deze zeer mooi gelijnde en lieve pony laat tevens al zien dat hij het springvermogen van zijn vader heeft meegekregen. Zijn vader heeft voor zowel Duitsland als Polen en Tsjechië op het hoogste nivo internationaal gesprongen meerdere EK’s gelopen! Ook zijn opa liep zeer succesvol in de internationale springsport. Momenteel grote C pony, hij zal eindmaat (circa 1.43/1.44) uitgroeien tot een D-pony gezien hij nog niet uitgegroeid is en nog maar heel kort geruind is. Een pony met FEI-prospect voor zowel springen als dressuur.

Alleen voor 5*huisje!

Stamboom

Vader Nightfever II
Vader van vader Night-Star III
v.v.v. Nalet ox
m.v.v. Mona
Moeder van vader Domina
Staatspremie
v.m.v. Domingo
m.m.v. Nontesse
Staatspremie
Moeder Molenhorn's Ciska
keur
Vader van moeder Vita Nova's Golden Boris
elite
v.v.m. Downland Folkore
m.v.m. Julio Mariner xx
Moeder van moeder Molenhorn's Julia
keur, pref, prestatie
v.m.m. Julio Mariner xx
m.m.m. Manda