Meer informatie

Feng-Bo is een chique zwarte E-pony (154,6 cm).  Het is een pony met veel potentie voor de dressuur (M2+4) en wordt getraind op Z niveau,  maar springt ook oefenwedstrijden en crossclinics. Aanleg om te springen heeft ze zeker maar is nog niet op wedstrijden uitgebracht. 

Feng is een brave pony voor ruiter en paarden. Ze is verkeer mak en gaat vaak mee naar buiten voor een rit in de polder of naar het strand. Mijn dochter heeft haar ook 2 maal meegenomen naar ruiterkamp.

We hebben Feng 5 jaar geleden rechtstreeks van de fokker gekocht en mijn dochter (toen 12 en beide groen in de wedstrijd) heeft haar met veel enthousiasme gereden. Ze vormden ook een mooie combi in de ring maar komt door haar studie in tijdnood en zijn we helaas genoodzaakt om een ander 5* huisje voor onze pony te zoeken. Feng staat dagelijks in de weide in een kudde en vinden het belangrijk dat ze dat bij haar toekomstige eigenaar ook krijgt.

Feng is een dame met karakter en zoeken daarom ook een ambitieuze ruiter met enige ervaring en een liefdevol paardenhart die haar met veel enthousiasme verder gaat trainen.


Stamboom

Vader NEGRO
Vader van vader FERRO
v.v.v. ULFT
m.v.v. BRENDA
Moeder van vader FEWRIE
v.m.v. VARIANT
m.m.v. MEWRI
Moeder MISTRAL
Vader van moeder GLENDALE
v.v.m. NIMMERDOR
m.v.m. SILJA
Moeder van moeder HADEWIJCH
v.m.m. REX MAGNA
m.m.m. DAUPHINE