Meer informatie

Te koop: Zeer leuke, chique en lieve ster dressuur (fok) merrie! Prok gekeurd. 
Belalussi is zeer geschikt als dressuurpaard, voor bijvoorbeeld een jonge ruiter die de overstap van de pony's naar de paarden wil maken, maar zou ook zeer geschikt zijn als paard voor de klassieke rijkunst, recreatiepaard of als fokmerrie! Wekelijks wordt er nog met haar gelest op eigen terrein. 
Belalussi is vrij van alle Jazz-, Krack C- en Negrobloed en heeft daarnaast ook nog de predicaten Ster en Prok. Ze heeft 2 veulens gehad die ook goed presteren in het buitenland. Dus ze zou zeer geschikt zijn als fokmerrie. Bela laat drie mooi gangen zien en is fijn te rijden. Met rijden is het een gevoelig en werkwillig paard dat snel en goed op je hulpen reageert, daardoor niet geschikt voor een beginnende ruiter. Ze heeft een zekere en rustige ruiter nodig. Ze heeft wedstrijden op M2 niveau gereden, maar is Z opgeleid en ze springt een beginnende wissel.
Belalussi is goudeerlijk, lief in de omgang en bijzonder sociaal naar mensen en andere paarden. Ze is braaf bij de tandarts en hoefsmid.
Filmpjes van onder het zadel en vrij bewegen zijn op aanvraag beschikbaar.Ze heeft een hele mooie goud (koper-)kleurige voskleur met een bijzondere glans erop.Voor meer informatie bel of mail gerust!
Tevens meerdere paarden te koop! Belalussi willen we het liefst verkopen aan iemand die nog een ander paard op stal heeft staan waar ze ook samen de wei mee in kan. Een heel goed huis is belangrijker dan de prijs. Verder hebben we nog een andere lieve merrie die goed met haar samen kan. Telefonisch ben ik niet altijd bereikbaar maar laat een berichtje achter en ik bel terug of reageer op whatsapp of mail. Ze is röntgenologisch en klinisch goedgekeurd.

Stamboom

Vader Samba Hit I
Prämienhengst PSG/Inter
Vader van vader Sandro Hit
Z2-Drs
v.v.v. Sandro Song
Z-spr 1.30
m.v.v. Loretta
Moeder van vader Poesie
Elite Staatsprämie
v.m.v. Brentano II
ZZL-drs
m.m.v. Primadonna
Moeder Lalussi
Ster
Vader van moeder G. Ramiro Z
Pref. 1.60m
v.v.m. Raimond
m.v.m. Valine Coralle Z
1.50 spr
Moeder van moeder Dalussi
Keur
v.m.m. Le Mexico
m.m.m. Zahlusi