Meer informatie

Bijzonder mooie donkerbruine sportmerrie, stokmaat 1.47 groot. Ze loopt M1 dressuur, is L springen en L eventing. Ze vindt eventing helemaal geweldig.

Pearl is bij ons opgegroeid en zadelmak gemaakt. Onze dochter was 13 toen ze met haar ging rijden, ze is nu 18 dus tijd om deze mooie sportpony over te laten gaan naar iemand die haar verder door wil rijden in de sport. We hebben zeker de eerste jaren nog geen wedstrijden gereden. In het begin op de vereniging, buitenritten, ponykamp en springles. We brengen Pearl eigenlijk de laatste 3 jaren pas echt uit op wedstrijden.

Ze is hartstikke verkeersmak,  lief op ponykamp maar wel een dame met karakter. Ze is dan ook niet geschikt voor beginners, Pearl heeft een ruiter/amazone nodig die kan rijden en lekker met haar aan het werk wil. Het is een pony met potentie.

Pearl is lief op concours, we kunnen haar met een touwtje aan de trailer vastzetten, rustig schroeven draaien en opzadelen. Ze wordt frisser als ze een parcours ziet, ze is dol op springen.

Zoek je een mooie pony om verder te gaan in de sport? Om mee te springen / eventing of te dressuren? Dan heb je aan Pearl een geweldige pony! 

Pearl is niet geschikt voor beginners.


 

Stamboom

Vader F.S. Pentagon
Vader van vader Prometheus B
v.v.v. Coelenhage's Purioso
m.v.v. Wengelo's Vea
Moeder van vader D'Billa Dynamic
v.m.v. Dornik B
m.m.v. Goldfee
ST.Pr.St. Hauptsutbuch
Moeder Evita
Vader van moeder Mononov ox
v.v.m. Negatraz ox
m.v.m. Monogramma ox
Moeder van moeder Hondsrug Deborah
v.m.m. Pendock Plato
m.m.m. Hondsrug Briall