Meer informatie

Bloedmooie, gitzwarte, stoere ruin met klein hartje

The Panther heet deze geweldig mooie zwarte ruin.  Het is dan ook net een prachtige, glimmende , vervaarlijke zwarte panter. Hij heeft een mooi en toch stoer hoofd zonder aftekeningen en heeft vriendelijke, grote ogen. Zijn vacht is heerlijk zacht en glad en laat goed de welving van zijn spieren zien. Als je hem ziet denk je aan een stoere bodybuilder, maar je komt er al snel achter dat daarachter een klein hartje schuil gaat, die graag een aai en een lief woord krijgt!

Panther is ca. 158 cm en is ca. 12 jaar oud. Volgens kenners loopt hij zeer mooi en veert hij echt in zijn draf. De erkende paardendierenarts was vol lof over hem. Met rijden is Panther hier zelfverzekerd, hij schrikt hier nooit van dingen in de omgeving wanneer hij aan het werk is. Hij is fijn nageeflijk te rijden en onze ruiters rijden graag op hem, omdat hij zo fijn meewerkt en zijn best doet. Een sprongetje maken vindt Panther ook leuk om te doen!

Deze mooie ruin is geheel vrij van gebreken en in bezit van een recent uitgebreid keuringsrapport, inclusief bloedafname, zonder aanmerkingen, gedaan door de meest erkende paardendierenarts, waarmee je hem meteen overal kunt laten opnemen in de verzekering. Hij is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief een tandartsrapport. The Panther is in bezit van een paspoort met chip, is geënt. Hij is erg sociaal in de groep.  

Oftewel, met deze bloedmooie jongen kun je alle kanten op! Wie gaat lekker aan de slag met deze lieverd?   

Inruil bespreekbaar
Het reserveren van dit paard is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.