Meer informatie

Unique kans voor ambitieuze ruiter:
10 jarige merrie 1,68cm
Kalaska de Semilly x Langenhagen (Landadel)  
Super eerlijke, betrouwbare een makkelijk te rijden merrie met een top karakter, mooi exterieur en prestigieuze afstaming.

Valska heeft een top werkinstelling, waar je altijd plezier van zal hebben. Ze springt graag met veel vermogen en goede techniek. Ze is nooit kijkerig naar een sprong. Uiteraard springt ze een makkelijke wissel en is altijd goed te controleren.

Dressuurmatig goed gereden op L niveau (kent oefeningen van de M, moet verder bevestigt worden), zal ze ook in de ring een mooie verschijning zijn. 3 goede gangen met een ruime en losse stap. Nageeflijk in de mond en rug en verder goed aan de zit te rijden.  Zeker ook een leuk dames- of meisjespaard. Geen merriegedrag!!

In de omgang is ze echt een plaatje van een paard. Ze houd van aandacht en is altijd blij om met “haar mens” te zijn. Als je naar stal komt woord je altijd vrolijk begroet. Met andere paarden is ze heel sociaal. Braaf bij dierenarts, hoefsmid, trailer, etc.

Al in al en top (leer)paard voor de spring- en dressuursport op die je kan vertrouwen. Meer dan voldoende kwaliteit voor het hogere werk. Paard is gezond en heeft absoluut geen gebreken. Keuren mag, kk. Verder informatie, VP filmpjes graag per PB of whatsapp. +31640102679 Paard staat bij Amersfoort. VP <15.000

Stamboom

Vader Kalaska de Semilly
Vader van vader Diamant de Semilly
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Normandy Night
v.m.v. Night and Day XX
m.m.v.
Moeder Laska
Vader van moeder Langenhagen (Holstein)
v.v.m. Landadel
m.v.m.
Moeder van moeder Reni (Westfalen)
v.m.m. Ramiro's Son
m.m.m.