Meer informatie

Met pijn in mijn hart moet ik mijn knappe pony Lando (v. Vitano) te koop aanbieden. Ik kan hem i.v.m. school en de 'grote' paarden niet meer de aandacht geven die hij verdient.

Lando is een D pony (1.48 m)  ruin. Hij loopt Z2 en is hierin succesvol. Hij loopt alle oefeningen met gemak. In het Z1 zijn we Limburgs Reservekampioen geworden. Ook kan hij een aardige sprong maken, maar mijn voorkeur ging altijd uit naar dressuur dus ik heb hem niet gesprongen op wedstrijden. Ook buitenritten vindt hij super leuk, en ook hierin is hij super braaf. Hij is ook al eens mee naar het strand geweest. Het is een echte leermeester, maar het is wel een gevoelige pony. 

Lando en ik hebben ook een hele tijd in een viertal wedstrijden gereden, en met ons viertal werden we Limburgs Kampioen in 2017. 

Hij is gezond, hij is braaf bij de hoefsmid en de tandarts en hij loopt zo de trailer op. Ook in de omgang is hij super braaf en altijd eerlijk. 

We zijn op zoek naar een 5 sterren huisje voor hem. Handelaren en maneges hoeven niet te reageren.  Voor meer informatie kunt u een berichtje sturen naar: 06 - 22821673, of bellen naar 06 - 29534275. 

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.