Meer informatie

Instructie voor elk niveau!
Ben jij op zoek naar een enthousiaste en ervaren instructrice en wil je graag verder komen in de dressuursport of gewoon lekker thuis fijn trainen?

Ik ben Isabelle van Zaanen en ik ben gediplomeerd ORUN instructrice en dressuuramazone. Ik ben actief in de wedstrijdsport met mijn paard in de Grand Prix. Ik heb mijn eigen paard Valentino volledig zelf opgeleid van veulen af aan.

Ik begeleid klanten van alle niveaus, van "groene combinaties" tot aan Grand Prix. Als je maar 100% inzet toont !Naast het trainen van vaste klanten behoort wedstrijdbegeleiding, uw paard laten corrigeren, gymnastiseren en dressuurmatig laten trainen en aankoopbemiddeling ook tot de mogelijkheden.

Ervaring:Ik ben 2 jaar lang stalruiter geweest bij Hans Peter Minderhoud.Hier heb ik geleerd om op een ontspannen en vriendelijke manier het beste uit je paard te halen o.a. door je paard te leren om op de kleinste hulp een reactie te geven. Je paard in zijn waarde laten vind ik heel erg belangrijk, ze moeten het voor je WILLEN doen.

Veel verschillende top paarden gereden en uitgebracht op wedstrijden (o.a. ZiZi Top pavo 4e plaats).

Visie:Met consequente hulpen rijden, gymnastiseren, de tijd nemen (elk paard is anders), houd het zo simpel mogelijk zowel voor de ruiter als voor het paard, laat je paard op eigen benen lopen (zet je paard niet in een houding), de basis moet goed zijn zodat je altijd terug kan vallen op je basis.

Houd het leuk voor je paard! Buiten rijden in het bos, een fijne strandrit, zet ze lekker op het land: “ dat houdt je paard fris tussen de oren “ Een Happy Athlete dus!

Kortom:

Zeer veel ervaring, tevreden klanten en blije paarden.
- Instructie van B t/m Grand prix niveau; aan huis of op locatie.
- Proefgerichte training.
- Africhting/Training en eventueel uitbrengen van uw dressuurpaard t/m de Grand prix
- Bemiddeling en advies bij aankoop van sportpaarden.
- Trainen/gymnastiseren tijdens uw vakantie.
- Dressuurclinics.
Mocht je nog vragen hebben of behoefte hebben aan een specifieke dienst, kun je bellen of een email sturen.Ik geef les in de omgeving van Amsterdam.
De lessen zijn €60,- per 60 min. en €45,- per 45 min.

Voor de reiskosten vraag ik een kleine vergoeding van:(indien op de route uiteraard goedkoper)
°0 tot 10km: €0
°10 tot 15 km: €5,-
°15 tot 25 km: €7,50
°25 tot 35 km: €10,-

Bel of app voor meer info

Hoop je snel te begeleiden naar the next level!

Met vriendelijke groet,

Isabelle
Mob:+31 623238298
E-mail: isabel_zaanen@hotmail.com
www.isabellevanzaanen.nl