Meer informatie

Gezien het bereiken van 18-jarige leeftijd van de ruiter staat onze knappe E-pony Amazing Diamond te koop. Diamond is een merrie van 13 jaar oud. Diamond heeft een stokmaat van 156,5 cm. De pony is op dit moment Z2 geklasseerd, en heeft dit altijd erg goed opgepakt. Diamond is een fijne wedstrijdpony die altijd erg opvalt in de ring. Ze zal dan ook nooit kijkerig of niet werkwillig zijn en altijd erg haar best voor je doen. 

Pony is vanaf de L2 bijna elk seizoen meegeweest naar de Brabantse Kampioenschappen. 
Ook in de omgang kun je je geen betere pony wensen! Zowel bij de hoefsmid, tandarts en het laden van de trailer is ze top braaf.  Er is voornamelijk dressuur met haar gereden, maar ze kan zeker ook een leuke sprong maken. Ook het rijden in het viertal gaat Diamond zeer goed af. Hiermee zijn we afgelopen jaar zelfs Nederlands Kampioen geworden met ons viertal in de klasse Z viertal Kur op muziek.  Ook in het bos is ze top braaf, zowel alleen als in een groep. 

 Wij zoeken voor Diamond een echt 5-sterren huisje met weidegang. Handelaren en maneges hoeven dan ook niet te reageren. Voor meer informatie kun je appen naar: 06-53402346 of een mailtje sturen naar dores.tielemans@gmail.com. 
Hoofdstel, dekens en toebehoren inbegrepen.
De prijs in onderhandelbaar maar een goed tehuis is een vereiste.

Stamboom

Vader Canezaro
Vader van vader Caretino
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader Contender
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Ornament
Vader van moeder Hamlet
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Ucari
v.m.m.
m.m.m.

Prestatielijst

Evenement Jaartal Categorie Plaats geëindigd
Brabantse Kampioenschappen 2018 Z-Viertal 1
Nederlandse Kampioenschappen 2018 z-viertal 1