Meer informatie

Na lang wikken en wegen, zet ik hierbij mijn prachtige, goudeerlijke PRE ruin Huracan te koop.

Huracan is een PRE van 14 jaar oud en is dit jaar al 4 jaar in mijn bezit. Toen ik hem kocht, was hij net een halfjaar in Nederland en pas net geruind. Hij was voor zijn leeftijd nog ontzettend groen. Ik heb hem de eerste 3 maanden alleen maar in de hand gehad, om zijn vertrouwen te winnen en hem vanaf de grond te leren dat hij best mag ontspannen en dat mensen helemaal niet zo spannend zijn als dat hij dacht. Ook in het rijden was hij zo goed als groen en kende alleen maar piaffe, passage of heel hard rennen. Ook dit rustig eruit gereden en nou 4 jaar later is hij het beste paard wat je je maar kan bedenken. Hij is goudeerlijk en zet nooit een stap verkeerd. Uren poetsen en vertroetelen kan hij net zoveel van genieten, als lekker trainen onder het zadel of aan de lijn. Hij is ontzettend ijverig en doet alles voor je.

Huracan zal heel geschikt zijn als overgang van pony naar paard, aangezien hij maar 1.61 is, maar zal in de working equitation ook erg goed passen. Echter heb ik dit nooit met hem gedaan, maar hij zal het geweldig vinden.

Ik zoek voor hem iemand waar hij de liefde en aandacht krijgt die hij verdient. Hij is enorm sociaal in de kudde. Hij kan met elk paard.

Eventueel zijn zadel en dekens erbij te kopen en zijn halsters krijg je gewoon mee.
Vraagprijs 5000 euro, maar zeker bespreekbaar voor een goed thuis. Keuren toegestaan k.k.
Meer info via mail: kyrahhendriks@live.nl

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.