Meer informatie

Uniek landgoed op royaal grondgebied, gelegen in een groene omgeving

Algemeenheden:
- Centrale verwarming op propaangas. Merk verwarmingsinstallaties (3): Vaillant.
- 2 ondergrondse gastanks met een totaal inhoud van 24.000L (2x12.000L).
- De villawoning werd voorzien van vloerverwarming en het aangrenzend bijgebouw van centrale verwarming op radiatoren met thermostatische kranen.
- Buitenschrijnwerk: aluminium met dubbele beglazing.
- Loodsen uitgerust met diverse elektrisch te bedienen sectionaal poorten.
- Nutsvoorzieningen: riolering, water, elektriciteit, telefoon, internet en kabel-tv.
- Drijfkracht. - Alarmsysteem.
- 13 watersluizen aanwezig waarmee het terrein droog en/of nat gezet kan worden.
- Keuring elektriciteit niet conform.
- EPC: 289kWh/m²

Indeling villawoning:
- Ruime inkomhal met toegang tot de ruime leefruimte, het gastentoilet én de nachthal met de verschillende vertrekken.
- Riante leefruimte genietend van meer dan voldoende lichtinval middels de grote, voorziene raampartijen. Tevens werd de leefruimte uitgerust met een prachtige gas-doorkijkhaard, die zo de riante leefruimte onrechtstreeks verdeelt in 2 open ruimtes. Vanuit de gehele leefruimte geniet u een van een prachtig zicht over de grote vijver met achterliggende weilanden, die behoren tot het landgoed. Meer dan voldoende ruimte voorzien voor het inrichten van een zit-, eet- en/of loungehoek. In verbinding met deze leefruimte treft men de modern ingerichte keuken.
- Modern ingerichte keuken voorzien van alle comfort én een kwaliteitsvol composiet werkblad. Aanwezige toestellen: inductie kookplaat, afzuigkap, oven, magnetron, vaatwasser, koelkast en een dubbele spoelbak met kraanwerk. Voldoende plaats voor het eventueel inrichten van een ontbijthoek of het plaatsen van een vrijstaande koelkast/diepvries. Vanuit de keuken heeft men toegang tot de achterinkomhal met toilet, de berging/wasplaats en de nachthal.
- Berging/wasplaats met aansluitingen voor de wasmachine en droogkast. Verder werd deze ruimte uitgerust met praktische wandkasten tot op plafondhoogte.
- Toilet.
- Achterinkomhal.
- Nachthal met toegang tot de diverse slaapvertrekken.
- Slaapkamer 1/master bedroom (3,96m x 4,16m) met ingerichte dressing (3m x 2,50m) en luxe badkamer. Ruime slaapkamer met voldoende lichtinval. Grenzend aan de slaapkamer treft u een sas dewelke u toegang biedt tot de ingerichte dressing én de luxe badkamer. De badkamer geniet een riant jacuzzi-bad, een douchecabine met jets en een modern badkamermeubel met dubbele lavabo. Ook in deze ruimte werd er rekening gehouden met het binnen laten van voldoende natuurlijk licht.
- Slaapkamer 2 (3,38m x 2,70m) met zicht op de binnentuin met vijver.
- Slaapkamer 3 (5m x 4,04m) met zicht op binnentuin met vijver. Tevens werd deze kamer voorzien van een praktische, ruime wandkast.
- Slaapkamer 4 (5m x 4,20m) uitgerust met een praktische ruime wandkast en raampartijen tot op de vloer.
- Badkamer 2 grenzend aan slaapkamer 3 en 4. Deze badkamer is verder af te werken naar eigen smaak. Een ruim jacuzzi-hoekbad werd reeds voorzien, resterende ruimte biedt mogelijkheden tot het plaatsen van een inloopdouche en badkamermeubel met enkele of dubbele lavabo. Wandtegels tot plafondhoogte.

Zolderverdieping:
Te bereiken via traditioneel zolderluik in slaapkamer 2. De zolder kan perfect dienst doen als opbergruimte. Tevens bevindt zich hier de verarmingsinstallatie op aardgas.

Kelder: Werd voorzien onder een bepaald deel van de leefruimte. De trap naar de kelderverdieping werd afgewerkt met marmer. Ideale opbergruimte, of ruimte voor het inrichten van een loungehoek/bar met zicht op de vijver.

Indeling bijgebouw/appartementen/loods 1 (+/- 22m x 20m) + loods 2 (+/- 12m x 27m):
Het bijgebouw grenzend aan de villawoning beschikt over een ingerichte keuken op het gelijkvloers met daaraan grenzend een badkamer én berging/wasplaats. Op verdieping treft men diverse slaapruimtes waarvan enkele uitgerust met inbouwkasten. Vanuit de inkomhal op het gelijkvloers heeft u tevens toegang tot een van de ruime loodsen (met sectionaal poort) met aangrenzend een polyvalente ruimte. Vanuit de polyvalente ruimte mét industriële keuken heeft u toegang tot de 2e loods die momenteel is ingericht als slaapzaal met individuele kamers. Boven deze slaapzaal bevindt zich nog een ruime zolderberging. Zowel het bijgebouw, de loods als de slaapzaal genieten elk een privé inkom. Indeling loods 3 (+/- 20,50m x 50m): De derde loods werd voorzien van 2 koelcellen met een totaal oppervlakte van 150m². De overige oppervlakte werd opgedeeld in 2 open ruimtes met tussenwand. Verder treft men in deze loods diverse ruimtes aan waaronder een bureau, keuken, … De loods werd voor een gedeelte onderkelderd, bestaande uit een ruime feestzaal met bar én bijkeuken. De feestzaal geniet een hoogwaardige afwerking in marmer en een individuele ingang, te bereiken aan de zijkant van de loods. Ook in deze loods werd rekening gehouden met voldoende sanitair (toiletten, douches, etc.).

Buitenomgeving:
Schootsheide is een landgoed dat zich vestigt op een domein van + 27h. Het domein, een voormalige aspergeboerderij, beschikt over diverse bijgebouwen, een sluizensysteem waarmee de diverse weilanden droog of nat te leggen zijn én geniet tevens een waaier aan mogelijkheden om uw (landbouw)bedrijf te vestigen. Een troef aan de oriëntatie van dit landgoed is dat men hier de gehele dag kan genieten van de zon, gezien de omvang van het domein, én van zicht op het groen! Zalig vertoeven op het aangelegde terras grenzend aan de prachtige, riante vijver! Het domein geniet een zeer aangename, rustige ligging. Doch nabij het centrum en op een boogscheut van diverse fiets- en wandelpaden in het groen, verbindingswegen (Nederland), … Zo is dit de perfecte mix tussen bereikbaarheid en rust!

Aarzel niet ons te contacteren voor verdere inlichtingen over dit uniek landgoed! Een ware buitenkans!