Meer informatie

Afstamming: Diëgo (Negro) x Krack C x Gribaldi
Merrie 6 jaar / 1.65 m / M/Z dresuur
Volle broer 2de bezichtigings hengst 

Wordt te koop aangeboden wegens langdurige blessure amazone. Doel was om haar dit jaar direct in het Z2 uit te brengen en een sportpredikaat te bemachtigen. Merrie loopt op M niveau en kan bepaalde oefeningen van het Z (appyementen), maar moet op sommige vlakken nog wat meer bevestigd worden.

Merrie heeft een nuchter/eerlijk karakter, schrikt niet snel, is erg gemakkelijk in de omgang en fijn te rijden onder het zadel. Blinkt uit in haar losheid, ritme en talent voor verzameling. Leert snel en pakt oefeningen eigenlijk de eerste keer al direct goed op. Schaart met het grootste gemak en past zich goed aan de ruiter aan.

Ze heeft een goede conformatie, staat recht op haar voeten en toont zich met veel front onder het zadel. Hierbij heeft ze een actief achterbeen wat ze gemakkelijk onder de massa zet, stapt ze ruim over en heeft ze een gedragen, opwaartse galop. Een paard wat met de juiste ruiter straks makkelijk 2 winstpunten per proef kan lopen en later op subtop niveau goed mee kan doen door haar prachtige verschijning.

Geschikt voor de wat meer ervaren ruiter (die onafhankelijk kan zitten). Zou zeer geschikt zijn voor overgang pony naar paard en junioren/young riders.

Volledig gezond en röntgenologisch goedgekeurd

Prijs 15.000 - 20.000 €

Locatie Drenthe

Voor meer informatie gelieve een WhatsApp +31 637094010 te sturen.
Filmpjes op aanvraag.

Stamboom

Vader Diëgo
Vader van vader Negro
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Krack C
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Gribaldi
m.m.m.