Meer informatie

NIEUWE ADVERTENTIE 02-08-2019

Te koop: 4-jarige ruin Harley VDL x Indorado met extra talent en vermogen

High Five is een fijn, jong springpaard met een stokmaat van ongeveer 1.70m. Vanwege zijn formaat eerst rustig de tijd gekregen uit te groeien en rechtstreeks van de fokker bij ons op stal gekomen. Komt uit een mooie sportlijn, zijn moeder bracht al een internationaal 1.50m springpaard. Paard springt met goede techniek, veel vermogen en heeft snelle reflexen. Echte belofte voor de sport! 

Inmiddels is High Five de afgelopen twee weken een aantal keer bij ons onder het zadel geweest en doet dat braaf, maar is uiteraard nog erg groen en daarom minder geschikt voor een beginnende of onzekere ruiter. 

Deze grote, vriendelijke kerel is werkelijk een ontzettend lief dier met een groot hart, maar heeft nog weinig gezien en kan daarom af en toe wat onzeker zijn. Hij vertrouwt daarbij wel enorm op zijn begeleider, zowel aan de hand en op stal als onder het zadel. 

Gezond paard, prima beenwerk, correcte voeten en geen stalgebreken. Begin 2019 röntgenologisch goedgekeurd voor de sport zonder bemerkingen, maar paard is wat week in de rug en vandaar dus ook scherp geprijsd.

Al met al een super paard voor een ambitieuze ruiter met wat kleiner budget.

High Five staat in Leimuiden, vraagprijs tussen €5.000-6.000

Stamboom

Vader Harley VDL
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Indorado
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.