Meer informatie

NIEUWE ADVERTENTIE

Te koop: netjes aangereden en ongecompliceerd jong dressuurpaard

Deze 4-jarige ruin van Giovanni x Charmeur x Flemmingh meet ongeveer 1.65m en is met zijn prachtige, stoere voorpluk een super knappe verschijning. Echt een heerlijk paard om op stal te hebben en om mee te werken. Rustig karakter en een echte knuffel in de omgang, hij geniet volop van aandacht. Daarbij heel braaf aan de hand, betrouwbaar en stabiel onder het zadel en hij beschikt over drie prima gangen. Röntgenologisch goedgekeurd zonder bemerkingen en geen stalgebreken, al met al dus een fijn, gezond sportpaard zonder gebruiksaanwijzing.

Kobold Spring komt uit een moederlijn waar sport de boventoon voert, zo bracht zijn oma al meerdere Z-dressuurpaarden en lopen er daarnaast twee nakomelingen op Inter I/II niveau. 

Deze knappe kerel is vanaf veulen bij ons opgegroeid en met 3 jaar licht zadelmak gemaakt. Daarna heeft hij nog lekker een half jaar op de wei mogen kleuteren met z’n vrienden en is de afgelopen maanden weer rustig opgepakt. Inmiddels is de basis goed bevestigd, tijd dus voor een nieuwe stap in zijn carrière!

Vraagprijs €8.750, te bezichtigen in Leimuiden

Stamboom

Vader Giovanni
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder Charmeur
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m. Flemmingh
m.m.m.