Meer informatie

Hierbij bied ik mijn belofte voor de toekomst Didulica aan. Ik heb helaas te weinig tijd voor hem, waardoor hij vaak blijft staan. Dit is zonde, want het is echt een onwijs goed en leuk paard die graag aan het werk wil. Hierdoor betreft het enige spoed en is hij gunstiger geprijsd.

Hij is 4 jaar, ong. 1.67 groot en sinds november 2018 onder het zadel. Enorm nuchter en braaf, nog nooit een stap verkeerd gezet. Hij mist af en toe nog wel balans en aanleuning, moet hierin dus nog wel meer doorgereden worden. Echter kent hij alle gangen onder het zadel en zijn de eerste sprongen ook al gemaakt. Laat een fijne techniek zien en deinst nergens voor terug.

Ik heb hem al vanaf veulen, en ken dus zijn hele geschiedenis. Hij is nooit ziek o.i.d. geweest, enorm lief in de omgang, braaf op de trailer (alleen te laden) & heeft geen stal- of andere gebreken.

Ik heb geen filmpjes, bij interesse gelieve langskomen. Didulica is volledig gekeurd, röntgen 3 fragmentjes welke eventueel operatief weg zijn te halen. Ik heb er voor gekozen dit niet te doen, aangezien hij er geen last van heeft & nooit heeft gehad. Klinisch geen bijzonderheden. Hij staat in Triemen (Friesland). Voor meer info o.i.d. graag een pb of telefoontje 0611104500. 

Stamboom

Vader Darius
Vader van vader Darco
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Pirosca Z
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.