Meer informatie

Te koop: Grote tinker 1.60 met veel energie

Bij deze biedt ik mijn 5 jarige tinker ruin aan, Ollie (Ollmhór). Hij word in juni 5 en hij is beleerd onder het zadel maar niet dressuurmatig door gereden. Op buitenrit is hij erg braaf en vindt hij het als snel gezellig. Ollie is goed verkeersmak, ook voor groot verkeer is hij niet snel onder de indruk. Hij is beleerd voor de wagen en hij wordt momenteel door gereden op stal Hulkensteijn waar hij ook staat.

Hij is braaf bij de hoefsmid, hij heeft sterke hoeven en kan zowel met als zonder ijzers. Hij heeft zijn inentingen gehad en is netjes ontwormd. Ollie is heel braaf in de omgang maar heeft wel een duidelijke baas nodig. Hij geniet van aandacht en werkt graag hard.

Hij zou een geweldig paard zijn voor lange ritten met of zonder wagen. Hij kan zowel alleen als samen naar buiten. Hij is ook makkelijk in een trailer te ladenOllie is positief getest op pssm1, hier is nu niets van te merken maar wij hielden hier wel rekening mee door de suikers laag te houden in het voer. In de kudde is Ollie zeer sociaal en kan met alle paarden en pony's goed optrekken. Wij zijn voor hem opzoek naar een 5 sterren huisje.

Vraagprijs: 5.500 euro, er is ruimte om te onderhandelen
Inclusief zijn passende tuig en marathon wagen: 7.000 euro. Voor meer informatie of korte filmpjes app of bel gerust naar 0617173380

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.