Meer informatie

U kunt bij Anemone Horse Trucks terecht voor nieuwe en gebruikte paardenauto’s uit voorraad of op maat gemaakt. De collectie varieert van 2-paards auto’s - geschikt voor het B-rijbewijs - tot grote paardentrucks met een luxe living. De voorraad is te bezichtigen op www.anemone.nl, maar ook in de showroom te Scherpenzeel.

Op dit moment hebben we een prachtige voorraad met 2-paards auto's met pro safety interieur. Door de dichte voordeuren en het verschuifbare tussenschot kunt u hengsten, jonge paarden en merries met veulens optimaal en extra veilig vervoeren! 

De auto's zijn verkrijgbaar in geweldige kleuren! Extra opties als een opbergkast met rolluik en lichtmetalen velgen zijn mogelijk.De paardenauto's hebben 170 PK en een Euro 6 motor met automaat. De cabine is uitgerust met airconditioning, navigatiesysteem en camera in het paardengedeelte en achteruitrijden.

U rijdt een Renault Master STX al vanaf € 48.750,00 excl. BTW/BPM incl. afleverkosten! Financial lease is mogelijk vanaf € 462,00 per maand! 

Mail of bel voor meer informatie of een afspraak. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

In 2018 is Anemone Horse Trucks door de Stichting HIP verkozen tot winnaar Hippische Toeleverancier van het Jaar 2018. Anemone Horse Trucks is uw mobiliteitspartner in de paardensport!