Meer informatie

U kunt bij Anemone Horse Trucks terecht voor nieuwe en gebruikte paardenauto’s uit voorraad of op maat gemaakt. De collectie varieert van 2-paards auto’s - geschikt voor het B-rijbewijs - tot grote paardentrucks met een luxe living. De voorraad is te bezichtigen op www.anemone.nl, maar ook in de showroom te Scherpenzeel.

Graag bieden wij u deze prachtige nieuwe Volvo FH 540 met Dual Clutch aan! Een prachtige paardenauto en helemaal compleet! Er is ruimte voor 7 paarden, een living met pop-up en pop-out, badkamer, keuken, diverse slaapplaatsen, airco, vloerverwarming, zadelkast aan de voor- en achterzijde van de truck en een luxe cabine met 4 stoelen waarvan twee draaibaar.

Door de Dual Clutch vindt er geen onderbreking plaats tijdens het op- en terugschakelen, dit zorgt voor de hoogste comfort voor uw paarden.

NIEUW
540 PK

Mail of bel voor meer informatie of een afspraak. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

In 2018 is Anemone Horse Trucks door de Stichting HIP verkozen tot winnaar Hippische Toeleverancier van het Jaar 2018. Anemone Horse Trucks is uw mobiliteitspartner in de paardensport!