Meer informatie

Voor diegene die verzekerd willen zijn van knappe, goed presterende nakomelingen of gewoon een leuk sportpaard wil hebben, SUPER BRAAF!!!!

Finishing Touch is een 9 jarige merrie afkomstig uit de stam van Samber, Merrielijn 7, fokfamilie 488. Deze merrie is door ons aangekocht op 2 jarige leeftijd, beleerd op haar 3e maar doordat we haar nog wat te jeugdig vonden om een sportcarriere tegemoet te gaan hebben we haar destijds laten dekken door First Promise (Fidertanz x Latimer). Dit veulen leek zo goed, mooi front en goed kunnen lopen dat we er toen voor hebben gekozen om haar weer drachtig te maken, tot op heden is zij dus elk jaar drachtig geweest. Dit toont ook wel aan dat zij makkelijk drachtig te krijgen is.

Deze merrie heeft stuk voor stuk knappe veulens gebracht en de paarden die ondertussen 3 jaar of ouder zijn presteren ook goed in de sport. Alle nakomelingen hebben net zoals hun moeder een fijn meewerkend karakter en een sterk achterbeen gebruik.

Finishing Touch is tussen alle bevallingen door gewoon gereden en zo nu en dan uitgebracht op wedstrijd (L niveau) maar thuis zitten de oefeningen voor het M erop. Ze is braaf met rijden, fijn in dr mond en makkelijk bewerkbaar. Elke keer na de bevalling is het opstappen en wegrijden. 
Afgelopen jaar is ze bevallen van een Totilas veulen, een mooi grootramig gespierd veulen (ook te koop, zie andere advertentie) Het veulen zal binnenkort afgespeend worden.

Al haar nakomelingen nog even op een rijtje (zie ook foto's):
2014 Just Dance fan 'e Beijemastate, Hengst (First Promise) niet naar de keuring geweest
2015 Kacharel fan 'e Beijemastate, Merrie (All at once)  Veulenkampioen van Friesland
2016 Legacy fan 'e Beijemastate, Hengst (Hennessy) 1ste premie
2017 Mystique fan 'e Beijemastate, Merrie (Franklin) 1ste premie
2018 Nimbus fan 'e Beijemastate, Hengst (Henkie) 1ste premie
2019 Opium Red fan 'e Beijemastate, Merrie (Totilas) keuring in Juni

Achtergrond van Finishing Touch:
https://www.horsetelex.nl/horses/pedigree/1848269/finishing-touch

Ze is recent röntgenologisch goedgekeurd met een opmerking op haar rapport, dit is geen belemmering voor de sport en/of fokkerij!

Voor meer informatie, foto's en/of filmpjes van haar of haar nakomelingen kunt u bellen of appen naar 06-13480299 Mevr. M. Dijkman of 06-22911475 (Mevr. P. Hofma)

Stamboom

Vader Royal Dance
Vader van vader Rohdiamant
v.v.v. Rubinstein
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Zalina D
Vader van moeder Solitair
v.v.m. Voltaire
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.