Meer informatie

Te Koop:

Zeer chique en deftige 11 jarige ruin v. Oscar. Een echte eye catcher in de ring met een zeer goede wedstrijd mentaliteit (Hij laat je nooit in de steek, is zeer fijn te rijden en doet altijd zijn best). Vandaar ook dat wij 90% van alle wedstrijden met winstpunten en prijzen thuis zijn gekomen. Op dit moment Z1 +9. Zeker potentie om nog verder te komen! 

Dimas beschikt over 3 goede gangen waarvan zijn galop de sterkste is. Tevens is hij ook zo buigzaam als een elastiekje. Hij is verkeersmak en kan alleen op buiterit (LET OP! Dit betekent niet dat hij nergens bang voor is en bepaalde dingen spannend vind).

Appuyementen in de galop en galop wissels worden er op dit moment spelende wijs ingereden. Zijn nog niet bevestigd. 

Dimas is absoluut NIET geschikt voor beginners. Hij is een gevoelig paard die in paniek kan raken als het werk te moeilijk word voor hem of als hij ergens bang voor is. Dit paniek uit hij door er keihard vandoor te gaan en niet zomaar te stoppen (en hij kan echt HARD gaan!!!). Bokken en steigeren kent hij niet. Bijten wel! 

Verder is Dimas een heel sociaal dier in het land. Bij zijn stal, tijdens het opzadelen en tijdens het rijden is hij stukken minder sociaal.  Hij heeft geen stalgebreken en is alleen te laden en lossen op de trailer. 

De reden van verkoop: Hoe gek ik ook ben op deze ondeugende knapperd merk ik dat ik mijn motivatie in de Z kwijt ben en toe ben aan een nieuw "projectje". Dimas zou perfect zijn voor een pittige pony ruiter die de overstap maakt van pony naar paard. Koop maar vast een grote prijzenkast want die zul je nodig hebben!  

Ik heb geen haast met verkopen en hij gaat ook alleen weg naar een gouden stal!!!! Als u deze heeft kunnen we onderhandelen... 

Recent röntgenologisch goed gekeurd op 24 april 2019. Overkeuren? prima, maar dan K.K.

Geen filmpjes aanwezig kom hem maar in het echt bewonderen. 

Het liefst contact opnemen via Whatsapp! 

Stamboom

Vader oscar
Vader van vader wolfgang
v.v.v. farn
m.v.v. jolanda
Moeder van vader berania
v.m.v. nabuur
m.m.v. merania
Moeder vivid
Vader van moeder ronaldo
v.v.m. rubenstein I
m.v.m. Carella
Moeder van moeder holiday
v.m.m. Rex magna
m.m.m. d'acteur