Meer informatie

Uitloopstal/ pensioen stal.

Het is een grote kapschuur met 2 vakken, 1 vak voor merries (momenteel vol) en de andere vak voor ruinen. In elk vak kunnen 10 tot maximaal 15 paarden/pony’s staan.
In de stal staan ze op stro en deze wordt machinaal uitgemest.
De paarden/pony’s kunnen in de winter 24/7 van de stal naar een gedraineerde paddock lopen en in de zomer kunnen ze de gehele dag van de paddock de wei in lopen.
Voor de stal ligt een ruime voergang waar ze hooi kunnen eten. En in de paddock hebben ze een gezamenlijke grote drinkbak, zodat ze in beweging moeten blijven.
Ben je een echte buitenrijder dan ligt de stal ideaal gelegen voor jou. De stal ligt namelijk aan een bospad in de buurt van het Lonnekermeer, waar je super mooi buiten kunt rijden. Sinds kort kun je namelijk ook op het oude terrein van vliegveld Twente een route volgen met je paard. En wil je je paard nog even fanatiek trainen dan kun je terecht bij Stal Pegge. Daar mag je namelijk gebruik maken van een all weather buitenbak.

De kosten van de stal bedragen €250,- per maand en wil je gebruikmaken van de all weather buitenbak dan kost dat €25,- extra per maand.