Meer informatie

Te koop: een prachtige allround fokmerrie met sterwaardig (75 punten) exterieur van Charmeur x G. Ramiro Z x Julio Mariner. Deze 7-jarige merrie met een stokmaat van ruim 1.75 m komt uit een echte sportfamilie. Haar moeder is keur preferent prestatie en bracht al vele veulens die goed presteren in de (spring)sport. Haar grootmoeder sprong internationaal onder Gerco Schröder (Eurocommerce Lima). Met deze fokfamilie kun je beide kanten op, want de nakomelingen zijn ook geschikt voor de dressuur. De oudste zus van Heraldiene liep Subtop-dressuur.
Heraldiene heeft drie mooie ruime gangen en een vriendelijk karakter. Ze is opgegroeid in de kudde en sociaal naar andere paarden. Het zou een uitstekende moeder zijn. De merrie is ongeschikt voor de sport vanwege kissing spines. Deze heeft ze vermoedelijk opgelopen na een val (uitstulping in haar ruggengraat) en de dierenarts vermoedt dan ook niet dat het een erfelijke aandoening is. Ze is gezond op haar benen en beschikt over het PROK-predicaat.
Hoewel Heraldiene vriendelijk is, is het geen makkelijk paard in de omgang. Ze is eenkennig en heeft een gebruiksaanwijzing. Als ze je vertrouwt en je weet hoe je met haar om kunt gaan, krijg je veel van haar gedaan. Ze wordt verkocht als fokmerrie, omdat ik het zonde vind om haar kwaliteiten onbenut te laten.
Ik zoek voor Heraldiene iemand die ervaring heeft met fokken, weet hoe hij of zij met paarden moet omgaan en die het liefst een plek met veel uitloop kan bieden. Heraldiene gedijt het beste als ze veel weidegang heeft en ze heeft er dan ook geen probleem mee om dag en nacht buiten te lopen. Nu heeft ze een uitloopstal met paddock en staat ze het hele jaar door op een hectare weiland.
Vraagprijs 7000 euro, bespreekbaar bij een goed adres . Voor info graag bellen of appen naar 06-24733457 of mailen naar v.nastaly@gmail.com

Stamboom

Vader Charmeur
Vader van vader Florencio
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v. Jazz
m.m.v.
Moeder Najadiene
keur prestatie preferent
Vader van moeder G. Ramiro Z
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder Iliadiene
1.60 m spr
v.m.m. Julio Mariner
m.m.m. Odiene
keur preferent prestatie