Meer informatie

In het zonnetje: Nuchtere, lieve, Gelderse 8 jarige rijpaardruin  

Ginger is een goede lobbes. Hij is hier superbraaf met rijden, niet te voorwaarts en goudeerlijk. We hebben al meerdere beginners met veel plezier op hem laten rijden, maar hij geeft de gevorderden ook een fijn gevoel. Deze 8 jarige ruin is van het ouderwets Gelderse warmbloed (geen tuiger). Het type dat vroeger door de week hard moest werken op het land en op zondag naar de rijvereniging ging. Hij is hier niet sensibel. Ca. 1.70 m. hoog.  

Ginger is een degelijk paard en heeft een sterk beenwerk. Hij is in bezit van een zeer recent keuringsrapport inclusief bloedafname, gemaakt door de meest erkende paardendierenarts, waarmee u hem meteen bij iedere verzekering kunt laten opnemen. Hij is in bezit van een paspoort met chip en is geënt. Is in bezit van een tandartskaart, is onlangs bij de tandarts geweest.  

Ginger is een vrolijk paard wat lekker 24/07 buiten staat, hij is sociaal hier met ieder ander paard , beleefd naar de merries en lekker spelen met de ruinen. Op stal is het hier een knuffelkont. Ginger is een eerlijk, vrolijk paard. Hij heeft heel graag een plaats waar hij veel naar buiten mag.  

Ginger wordt momenteel in het zonnetje gezet!
Prijs is verlaagd van €5.400,- naar 4.350,-  

Inruil bespreekbaar
Het reserveren van dit paard is mogelijk, vraagt u even naar de mogelijkheden?

Stamboom

Vader
Vader van vader
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder
Vader van moeder
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.