Meer informatie

Super knappe 9 jarige merrie Fire (Arlando x Bachelor)

Fire is een werkwillige en leergierige merrie van 1.67m, geboren op 16-03-2010. Ze is een echte allrounder en heeft veel wedstrijdervaring. Fire loopt M1 dressuur en B springen. Ook gaat ze graag mee op buitenrit, zowel alleen als in een groep. Ze is braaf op vreemd terrein en met transport. 

Fire heeft veel successen gehad op wedstrijd. Ze is de klasse B, L1 en L2 erg snel doorgekomen en eindigde eigenlijk altijd in de top 3 met veel winstpunten. Ook op haar M1 debuut liep ze gelijk winst en viel ze in de prijzen. Ook heeft Fire afgelopen outdoorseizoen nog op de Nederlandse Kampioenschappen deelgenomen in het viertal. 

Fire is lief in de omgang en staat dagelijks op de wei met andere paarden. Ze is braaf bij de smid, tandarts, scheren en wassen, en heeft geen stalgebreken. Paard met 3 goede basisgangen en een zeer werkwillig karakter.

Fire is wel sensibel en heeft daarom een ruiter/amazone nodig met ervaring en gevoel. Heb je haar vertrouwen, dan gaat ze voor je door het vuur, ze is absoluut een eerlijk paard!  Fire is klinisch en röntgenologisch volledig goedgekeurd voor de sport (op 22-08-18) inclusief rug en hals. 
(Prijs is bespreekbaar voor een goed huis)

Telefonisch bereikbaar op 06-23612847
Email: zoe_saf@hotmail.com

Stamboom

Vader Arlando
Vader van vader Paddox
v.v.v. Ferro
m.v.v. Janirma
Moeder van vader Herlanda
v.m.v. Mytens
m.m.v. Zolanda
Moeder Flair
Vader van moeder Bachelor NH
v.v.m. Burggraaf
m.v.m. Flair
Moeder van moeder Brendie
v.m.m. STB-H Zeus
m.m.m. Vrouwmarie