Meer informatie

Super knap en chique dressuurpaard, BUITENKANS!!!!

Kacharel fan 'e Beijemastate is geboren in April 2015, deze merrie gooide dat jaar gelijk hoge ogen op de keuring in Harich en wist veulenkampioen van Friesland te worden. Ze werd geroemd om haar uitstraling en het goede gebruik van het achterbeen. Helaas mocht zij toen nog niet naar de Centrale Keuring om haar titel te verdedigen omdat haar vader officieel nog niet KWPN was goedgekeurd. Dit jaar werd haar vader 'All at Once' alsnog goedgekeurd bij het KWPN mede doordat Kacharel zich goed liet zien op de afstammelingenkeuring. Ze is verder nog niet naar de keuring geweest omdat we haar nog wat te jeugdig vonden, we hebben haar voor dit jaar opgegeven.

Momenteel wordt zij doorgereden en op B dressuurniveau uitgebracht. Het is een paard wat zeker opvalt in de dressuurring door haar knappe uitstraling en haar goede bewegingen. Kacharel is een paard wat hoog in het bloed staat, alert is, maar zeker niet gemeen maar daardoor niet geschikt voor beginnende of onzekere ruiters. Verder is zij bekend met de hoefsmid, braaf in de omgang en sociaal naar andere paarden.

Haar moeder staat nog bij ons op stal en heeft momenteel een veulen van Totilas aan de voet lopen (moeder en eventueel veulen zijn ook te koop). Ook een aantal halfbroertjes en halfzusjes zijn nog bij ons aanwezig.

Ze meet 1.66m en is in November 2018 gekeurd met een kleine bemerking wat geen probleem moet vormen voor de sport en/of fokkerij.

Vraagprijs; €9500

Voor meer informatie of een afspraak bel 06-13480299 op mail wordt niet gereageerd!

Stamboom

Vader All at Once
Vader van vader Ampere
v.v.v. Gribaldi
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Finishing Touch
Vader van moeder Royal Dance
v.v.m. Solitair
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.