Meer informatie

Beat-it is een geweldig paard dat voor je door het vuur zal gaan en altijd zal proberen je te redden als iets niet perfect uitkomt! Met pijn in m’n hart moet ik dan ook mijn ‘once in a lifetime’ baby verkopen omdat ik volgend jaar ga studeren in Rotterdam of Groningen. De reistijd is dan te groot om in staat te zijn meerdere keren in de week op en neer te reizen. Beat verdient het beste wat ik haar dan niet meer kan geven! Het belangrijkste is dan ook een goed tehuis️!!!

Beat is een merrie van 1.60m. Ze is geboren op 16 april 2006, wat haar nu 12 jaar maakt. Ze is een afstammeling van Corland (vader) en Mimora (moeder). Ze heeft bij haar vorige eigenaar 1 ster gecrosst (hiervan staat een filmpje op YouTube: https://youtu.be/QSAPYf36XYQ). Daarnaast heeft ze bij de vorige eigenaresse M gesprongen en M1 gedressuurd. Zelf heb ik niet veel wedstrijden gereden.  

Ze is een top allround paard! Ze kan goed springen en eventing kan ze al helemaal. Dit vindt ze allebei dan ook erg leuk. Dressuren kan ze natuurlijk ook aangezien ze bij de eventing altijd dressuurproeven moest lopen. Daarnaast is ze in de omgang een super lief paard. Ik loop vaak met haar rond door de bak en dan volgt ze me braaf zonder touw in alle mogelijke figuurtjes. Ze houdt dan ook ongelooflijk veel van knuffels en aandacht!

Ze is geschikt voor alle niveaus! Ik laat met een gerust hart onervaren meisjes erop rijden en dan doet ze geen stap verkeerd. Natuurlijk is ze voor de gevorderde ruiter ook perfect omdat het dan uitdagender wordt. Ze past haar gedrag aan aan het niveau van de desbetreffende ruiter. Daarom is ze perfect voor de ponyruiter die op zoek is naar een paard en/of voor een ruiter die op zoek is naar een paard met veel ervaring en die veel vertrouwen bij het springen kan geven.

Wel zuigt ze af en toe lucht. Hier heeft ze nooit problemen door gehad. Ze doet het dan ook alleen als ze eten heeft gekregen en toen ze net was verhuisd door de verandering. Voor de rest heeft ze geen stalgebreken.  

Bij de verkoop van mijn ‘once in a lifetime merrie’ heb ik wel 2 voorwaardes, namelijk dat ik het eerste recht op terugkoop heb en dat ik af en toe langs mag komen om haar te bezoeken.

Als u nog meer vragen hebt hoor ik graag van u!
Mvg, Mischa

Stamboom

Vader Corland
Vader van vader Cor de la Bryere
v.v.v. Rantzau
m.v.v. Quenotte S.F
Moeder van vader Thyra HSP
v.m.v. Landgraf I
m.m.v. Odetta
Moeder Mimora
Vader van moeder Prince Paradiso
v.v.m. Purioso
m.v.m. Patricia
Moeder van moeder Imora
v.m.m. Dukaat
m.m.m. Emorka