Meer informatie

Super schoolmaster FEI dressuur YR, JR, Children te koop  

Deze super mooie zwarte parel is te koop als perfecte schoolmaster voor een Junior, Young-Rider of Children ruiter die snel wil deelnemen in de top en lessen wil leren in de volgende jaren. 

Deze zwarte ruin neemt jullie mee in de stap naar de Lichte tour (PSG en Inter I) en in het Young-Rider niveau.  Hierdoor kan U deze mooie ruin natuurlijk ook rechtstreeks gebruiken in de Lichte Tour op PSG en Inter I niveau indien u geen Young-rider meer bent.  

Wij hebben onze zwarte parel te koop staan omdat we zelf volop bezig zijn met een ander paard in de richting van de U25 en de combinatie met mijn werk is het onmogelijk om alle paarden te blijven uitbrengen en trainen.  

Contacteer me indien jullie hem willen uitproberen.  Hij is nog steeds volop in training op het Inter I competitie niveau op nationaal niveau waardoor hij ook perfect klaar is om onmiddellijk er zelf met te starten. 

Willei laat dat ook toe.  Ook bij een vreemde ruiter.   U kan mij steeds via whatssapp of mobiel bereiken voor een afspraak.

Stamboom

Vader Wolkentanz
Vader van vader Weltmeyer
v.v.v.
m.v.v.
Moeder van vader
v.m.v.
m.m.v.
Moeder Findra
Vader van moeder Florestan I
v.v.m.
m.v.m.
Moeder van moeder
v.m.m.
m.m.m.