Meer informatie

Te koop voor het juiste huis:

Prachtig zwart dressuurpaard merrie van 2010 van Uphill x UB40. Merrie kan werkelijk in alle 3 de gangen uitzonderlijk goed bewegen.
Prachtig om te zien. Lief, super makkelijk, stabiel en sociaal in omgang. Goed opgevoed. Geen merrie gedrag, ook niet tijdens hengstigheid.

Merrie is niet voor iedere ruiter  momenteel fijn te rijden. Is  duidelijk in het verleden haar vertrouwen  in de ruiter onder het zadel verloren. Bouwt hierdoor spanning op onder het zadel en raakt in de stress. Gaat niet rennen of bokken. Is niet heel sensibel.
Merrie zou het geweldig doen als fokmerrie en/of bij iemand die haar met veel rust, vertrouwen, aandacht, tijd een gedegen opleiding wil geven. Als je haar vertrouwen hebt is ze ontzettend fijn en werkwillend onder het zadel. Paard werkt graag. Maakt een leuke sprong, braaf buiten.
Met de juiste begeleiding heeft paard zeker de kwaliteit om op het hoogste niveau in de sport mee te kunnen lopen.

Merrie staat niet in de weg, en word alleen verkocht voor de juiste prijs en het juiste huis. Word niet verkocht als projectpaard voor de handel maar alleen voor een blijvend, passend,  huis. Volledig rontgologisch goed gekeurd incl gekeurd Vraagprijs: €8000

Stamboom

Vader Uphill
Vader van vader Oscar
v.v.v. Wolfgang
m.v.v. Olivi
Moeder van vader Naomi ceroon
v.m.v. Apollonios xx
m.m.v. Argus
Moeder Blondie
Vader van moeder Ub40
v.v.m. Berania
m.v.m. Kilucienne
Moeder van moeder Nilou
v.m.m. Ceronia
m.m.m. Jilou